Perekond
l..tsist mees
Välk 18. juuni 2015, kl 21.35 |
ahh,et nii kohe 18. juuni 2015, kl 21.49 |
ei soovi vahetust 19. juuni 2015, kl 08.17 |
Lihtne 19. juuni 2015, kl 11.17 |
no ikka 19. juuni 2015, kl 17.24 |
Johh 19. juuni 2015, kl 19.39 |
Õiglane kättemaks oleks vaja välja mõelda. See peaks olema midagi sellistillega ta ennast südamepõhjani riivatuna tunneb ja see peab temas tekitama samasuguseid negatiivseid tundeid nagu sinus. Midagi sellist mida ei unusta. Muutu tema suhtes elavaks fuuriaks ja tee nii et ta mõistaks et sinu parem suhtumine temasse tuleb välja teenida ja selle nimel vaeva näha. Midagi sellest repertuaarist. Ta arvas et sinu tunnetega võib mängida aga ükski mees ei kannata ealeski oma tunnetega mängimist.
Kata1 13. juuli 2015, kl 13.26 |
Olin 2 aastat abielumehe armuke.Mees lahutas,abiellusime.Olin mehele ametlikult 3.naine.Väidetavalt eelnevad abielud purunesid,sest oligi vótnud valed naised,et mina olen lópuks see, keda on kogu elu otsinud.Aasta pärast algas jutt,et ahtistan ,piiran ja mis iganes veel.Muutus oli rabav.Algasid alusetud súúdistused nuuskimisest ja kontrollimisest.Asi tuli kuidagi tuttav ette,sest sama juttu kuulsin kui tutvusin temaga-aga oma ex-naistest.Tuligi välja,et mehel on uus armuke,kes järjekordselt on päästmas meest fuurija kúúsist.Tuli kiire lahutus.Mees oli flirdi ja seksi sóltlane,mina lihtsameelne lollike,kes oli sillas mehe moosimisest ja úlisuurest tähelepanust.Oligi liiga ilus.Mina uskusin kóike ja olin kui taevariigis.Aga noh,mida kúlvad seda lóikad,kuigi lootsin,et see minu kohta ei käi.Ei saa aru,miks sellise kiiksuga mehed úldse abielluvad.Vótku endale koduabiline ja tómmaku ringi.Aga ilmselt mänguline efekt(mehe päästmine)jääb ära.Kui juba hakkab tulema alusetuid súúdistusi ja muud sellist las läheb.Selliseid parandab ainult haud .Sellised on nii libedad sellid,et esimesest kohtumisest tundub,et olete hingesugulased. Kóik on petekas.
noh ja ,kui 13. juuli 2015, kl 19.15 |
gaga 14. juuli 2015, kl 14.36 |
ise katsetasin kolm aastat, kuidas välja saada. maja oli olemas, kuhu minna, no ei läinud. liistud veel panemata ja internetti ei tunne.
lõpuks tuli ikka ise teha. aga lahti sain.
häda ajab härja kaevu, asi see ühest l....mehest siis lahti saada ole. härjad küll ei imbu uksepaku alt õhates tagasi, aga saab ikka.
lõpuks tuli ikka ise teha. aga lahti sain.
häda ajab härja kaevu, asi see ühest l....mehest siis lahti saada ole. härjad küll ei imbu uksepaku alt õhates tagasi, aga saab ikka.
eelmisele 14. juuli 2015, kl 19.46 |
gaga 14. juuli 2015, kl 21.28 |
ehhee 14. juuli 2015, kl 21.39 |
gaga 15. juuli 2015, kl 13.58 |
j 26. juuli 2015, kl 16.27 |
Lisa postitus