Perekond
mehe ükskõiksus minu vastu
Anna 25. juuli 2015, kl 19.28 |
oleme koos olnud 13 aastat, peres kasvamas 3 last (13,6,7a) nüüd sündis ka neljas laps kuu tagasi, mees ei ole mind kordagi kallistanud peale sünnitust ega lohutanud, ega küsinud kuidas ma ennast tunnen jne..suht ükskõikne minu vastu..kui midagi küsin mis viga siis olen hoopis mina süüdi et ei pööra talle tähelepanu..ja kui mina temale tähelepanu pööran siis ei tee ta minust üldse välja..kui töölt tuleb siis ka istub mossis näoga diivanil ja kui üritad temaga mingit vestlust aretama hakata siis saan täiega sõimata..sõnadega näit: ära aja mind närvi, hakkan juba närvi minema..mingi debiilik oled või jne kusjuures jututeemaks on suht lihtsad argipäevased asjad (kuidas tööl läks, kuna poodi läheme , mida õhtuks süüa teeme jne) tõesti ei saa aru mis toimub ;(
Anna 25. juuli 2015, kl 19.51 |
MEES 25. juuli 2015, kl 19.59 |
Anna 25. juuli 2015, kl 20.07 |
mina tean 25. juuli 2015, kl 20.26 |
eks mehel võib kopp ees olla ka neist titelappidest, mida ta 13 aastat vahtima peab. Oled kindlasti vormist väljas pekine mutt, kes peast ammu kanastunud on. Mida ongi sinusugusega rääkida. Ainult kana küsib mehe käest "kuidas tööl läks ja millal poodi läheme". Normaalsel naisel on oma elu ja asjad ajada, mitte ei ole poegimismasin, kellel mees peab kätt ja udaraid hoidma.
mali 25. juuli 2015, kl 20.36 |
Pastacas 25. juuli 2015, kl 21.27 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 15 |
Anna 25. juuli 2015, kl 22.01 |
ei ole paks mutt :) kaalun muideks vaid 50kg
see halb kohtlemine tuli siis kui uut tööd hakkas tegema, seal pidavat terve päev nii pingeline olema. Elangi oma elu, mul on oma firma jne aga õhtuti käime tavaliselt koos poes ja muljetame päevast..nagu ikka inimesed kes koos elavad aga nüüd viimased kuud ei ole võimalik temaga isegi tavalistest asjadest suhelda ;/
see halb kohtlemine tuli siis kui uut tööd hakkas tegema, seal pidavat terve päev nii pingeline olema. Elangi oma elu, mul on oma firma jne aga õhtuti käime tavaliselt koos poes ja muljetame päevast..nagu ikka inimesed kes koos elavad aga nüüd viimased kuud ei ole võimalik temaga isegi tavalistest asjadest suhelda ;/
kullerkupp 25. juuli 2015, kl 22.18 |
vanaema 25. juuli 2015, kl 22.22 |
Eksole 25. juuli 2015, kl 22.44 |
Mu naine muutus ka uues töökohas nii eelamolevaks. Siis lõpuks tunnistas, et armus seal mingisse teise jorssi :S No vastik ta ei olnud ning ei sõimanud mind ka, aga näiteks õhtuti enam kaisus olla ei tahtnud, seksist rääkimata. Ma kahtlustaks ka kedagi teist. Ja sa võid ju teda stalida - facebook, telefon jne. Ega mehed päris lollid ka pole. Kõik vestlused jmt saab kustutada. Kindel, et tal teist nn salatelefoni ka pole? Ilmselt ta ei jätakski seda kuskile, kus sina seda leida võid. Paljud ajavadki oma asjad tööajast ära ning tulevad õhtuti ilusasti koju.
Ei taha sind ära ehmatada. Ehk tal tõesti mingi muu kriis. Aga lihtsalt räägi temaga ja palu olla aus. Ole suht rahulik ning küsi otse, et kas keegi teine ja siis saab miskit ju ette võtta. Parem karm tõde kui sellises olukorras edasi elada.
Ei taha sind ära ehmatada. Ehk tal tõesti mingi muu kriis. Aga lihtsalt räägi temaga ja palu olla aus. Ole suht rahulik ning küsi otse, et kas keegi teine ja siis saab miskit ju ette võtta. Parem karm tõde kui sellises olukorras edasi elada.
ehhh 25. juuli 2015, kl 23.04 |
to ei anna 25. juuli 2015, kl 23.09 |
AA 25. juuli 2015, kl 23.57 |
to AA 26. juuli 2015, kl 09.52 |
Leena teab 26. juuli 2015, kl 10.28 |
kui ikka armuke on siis varem või hiljem tuleb see välja..eks ikka vahest läheks meelest ka ju kustutada..teatuid asju mida Naine näha ei tohiks, igastahes minu mees jäi ükskord vahele niimoodi, tuleb tihedalt peale passida,,näiteks öösel korraks telefoni kondrollida või facebooki, armuke oli öösel talle facebookis kirjutanud ja mina nägin seda kirja esimsena kuna mees magas öösel :D
Dom Andra 26. juuli 2015, kl 13.31 |
Dom Andra 26. juuli 2015, kl 13.48 |
dom andrale 26. juuli 2015, kl 14.28 |
Tänapäeval on petmine tehtud äärmiselt mitmekesiseks ja kergeks.Paranoiliseks muutuvad petjad ise.Haiglaste kahtlustega elavad nad ise.Ise on nad ka käki kokku keeranud,mille otsa núúd istuvad ja halavad.Teise elu kontrollida ei saa ja milleks?Kóigil on vabadus valida.Tavaliselt siin vingubki viies ratas vankri all.
Leena teab 26. juuli 2015, kl 18.59 |
tead 28. juuli 2015, kl 18.28 |
Anna 29. juuli 2015, kl 10.23 |
Anna 29. juuli 2015, kl 10.30 |
no jah aga samas paljusid paare hoopis lapsed liidavad ja tekib veelgi lähem suhe ja lastest tuntakse rõõmu eks need mehed kes ei viitsi enda lastega olla ja sellest rõõmu tunda ei ole vist ise veel suureks kasvanud, tahetakse olla kuskil mujal maailmas kus ei ole kohustusi ja kus saab lihtsalt nii sama vedeleda ja sõpradega mööda klubisid, pubisid ringi tiirutada ja noorematele naistele külge ajada..võibolla ongi minu mees selline ja unistab sellisest maailast seega ongi minu ja laste vastu nii ükskõikne kuna meie ju takistame teda selles maailmas elamast millest tema unistab..
normaalsus 30. juuli 2015, kl 12.19 |
üks norm isane on vägagi huvitatud omaenda järglastest ja seda on aegadest aega norm mehed ka ise tunnistanud, et naine, kes mehele lapsi kingib, teeb mehest õnneliku mehe.
aga jah, praegusajal polegi perekond enam väärtus ja naised, kes ei sünnita, on hinnas, kui atraktiivsed seksikad lihakehad. tähtis on vaid panemine ja raha. muu polegi enam väärtus siin laostuvas ilmas.
aga jah, praegusajal polegi perekond enam väärtus ja naised, kes ei sünnita, on hinnas, kui atraktiivsed seksikad lihakehad. tähtis on vaid panemine ja raha. muu polegi enam väärtus siin laostuvas ilmas.
Lisa postitus