Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
mehe ükskõiksus minu vastu

Anna 25. juuli 2015, kl 19.28
oleme koos olnud 13 aastat, peres kasvamas 3 last (13,6,7a) nüüd sündis ka neljas laps kuu tagasi, mees ei ole mind kordagi kallistanud peale sünnitust ega lohutanud, ega küsinud kuidas ma ennast tunnen jne..suht ükskõikne minu vastu..kui midagi küsin mis viga siis olen hoopis mina süüdi et ei pööra talle tähelepanu..ja kui mina temale tähelepanu pööran siis ei tee ta minust üldse välja..kui töölt tuleb siis ka istub mossis näoga diivanil ja kui üritad temaga mingit vestlust aretama hakata siis saan täiega sõimata..sõnadega näit: ära aja mind närvi, hakkan juba närvi minema..mingi debiilik oled või jne kusjuures jututeemaks on suht lihtsad argipäevased asjad (kuidas tööl läks, kuna poodi läheme , mida õhtuks süüa teeme jne) tõesti ei saa aru mis toimub ;(

ei anna 25. juuli 2015, kl 19.49
meest vaevab teadmine, et üks suu jälle juures

Anna 25. juuli 2015, kl 19.51
rahadega ei ole meil probleemi olnud, töötan ka ise laste kõrvalt ja mehelt ei ole kunagi raha küsinud, tema maksab osad arved ja mina osad arved, vahel toob tema poest süüa, vahel mina..ei usu et asi rahas on

MEES 25. juuli 2015, kl 19.59
ANA su mehel on armuke j kellest ta rohkem hoolib ja tahab sinust lahti saada selle pärast ta vingub ,et sa ise ütleksid ,et lähme lahku.ki nii kaua oos olede olnud ja lapsed siis pole kahtluski ,et su mehel on armuke ela selle teadmisega

Anna 25. juuli 2015, kl 20.07
ma ei tea,,kus ta temaga suhtleb siis..mul endal ka näris see kahtlus seega tegin ükskord põhjaliku uuringu tema telefonile, facebookile, skypele jne ei näinud küll miskit..

mina tean 25. juuli 2015, kl 20.26
eks mehel võib kopp ees olla ka neist titelappidest, mida ta 13 aastat vahtima peab. Oled kindlasti vormist väljas pekine mutt, kes peast ammu kanastunud on. Mida ongi sinusugusega rääkida. Ainult kana küsib mehe käest "kuidas tööl läks ja millal poodi läheme". Normaalsel naisel on oma elu ja asjad ajada, mitte ei ole poegimismasin, kellel mees peab kätt ja udaraid hoidma.

mali 25. juuli 2015, kl 20.36
mida mõtleb üks naine või kas üldse kui ta soetab lapsi mehega kes teda debiiliks sõimab. Ja ära hakka üldse ütlemagi, et selline kõnepruuk tuli alles nüüd.

Pastacas 25. juuli 2015, kl 21.27
See "mina tean" mingi haige värd. Selline peaks kuskil kinnises asutuses tablakaid neelama, ära võta selliste arvamusi tõsiselt.
Aga aus arvamus - kipun ka arvama, et tal on tunded kellegi teise vastu. Muidugi teada ei saa siin seda keegi, lihtsalt arvan.

Anna 25. juuli 2015, kl 22.01
ei ole paks mutt :) kaalun muideks vaid 50kg
see halb kohtlemine tuli siis kui uut tööd hakkas tegema, seal pidavat terve päev nii pingeline olema. Elangi oma elu, mul on oma firma jne aga õhtuti käime tavaliselt koos poes ja muljetame päevast..nagu ikka inimesed kes koos elavad aga nüüd viimased kuud ei ole võimalik temaga isegi tavalistest asjadest suhelda ;/

kullerkupp 25. juuli 2015, kl 22.18
mees on ehk (üle-)väsinud. kas peab just sellist pingelist tööd tegema? kas kallistad teda mõnikord ja küsid ka aeg-ajalt kuidas ta end tunneb?

vanaema 25. juuli 2015, kl 22.22
Kurb lugeda,et peale beebi sündi nüüd lood nii on...,aga ilmselgelt on mehel keegi teine,hetkel vähemalt.Jõudu ja vastupidavust sulle.

Eksole 25. juuli 2015, kl 22.44
Mu naine muutus ka uues töökohas nii eelamolevaks. Siis lõpuks tunnistas, et armus seal mingisse teise jorssi :S No vastik ta ei olnud ning ei sõimanud mind ka, aga näiteks õhtuti enam kaisus olla ei tahtnud, seksist rääkimata. Ma kahtlustaks ka kedagi teist. Ja sa võid ju teda stalida - facebook, telefon jne. Ega mehed päris lollid ka pole. Kõik vestlused jmt saab kustutada. Kindel, et tal teist nn salatelefoni ka pole? Ilmselt ta ei jätakski seda kuskile, kus sina seda leida võid. Paljud ajavadki oma asjad tööajast ära ning tulevad õhtuti ilusasti koju.
Ei taha sind ära ehmatada. Ehk tal tõesti mingi muu kriis. Aga lihtsalt räägi temaga ja palu olla aus. Ole suht rahulik ning küsi otse, et kas keegi teine ja siis saab miskit ju ette võtta. Parem karm tõde kui sellises olukorras edasi elada.

Eksole 25. juuli 2015, kl 22.44
* STALKIDA tahtsin öelda

ehhh 25. juuli 2015, kl 23.04
Ei saa aru inimestest, kes soovitavad "stalkida", st teise järel nuhkida või jälitada. Sellest ei tule midagi head. Kui inimene ei ole valmis sinuga otse rääkima, siis ta ei ole ja nuhkimine teeb asja ainult halvemaks. Ehk olete mõlemad mehega üleväsinud. Suur pere ja palju tööd.

to ei anna 25. juuli 2015, kl 23.09
Kui nii, siis oleks mehel tulnud juba ENNE selle lapse eostamist naisele selgelt öelda, et aitab küll, pere on valmis, rohkem suid toita ei jõua. Alatu on pärast kõik naise kaela lükata.

AA 25. juuli 2015, kl 23.57
No tegelt on hea testida nii, et võtad tema nähes korraks ta tel .. kui selle kohe käest krabab ja ärritub, siis ilmselt on mingi kala.

to AA 26. juuli 2015, kl 09.52
Ei pruugi ju, kui telefonis on kõik kustutatud. See pole mingi näitaja.

Leena teab 26. juuli 2015, kl 10.28
kui ikka armuke on siis varem või hiljem tuleb see välja..eks ikka vahest läheks meelest ka ju kustutada..teatuid asju mida Naine näha ei tohiks, igastahes minu mees jäi ükskord vahele niimoodi, tuleb tihedalt peale passida,,näiteks öösel korraks telefoni kondrollida või facebooki, armuke oli öösel talle facebookis kirjutanud ja mina nägin seda kirja esimsena kuna mees magas öösel :D

Dom Andra 26. juuli 2015, kl 13.31
Misasja, mehed on teile oma paroolid andnud või kuidas te seda facebooki kontrollite? Mingi privaatsus võiks ikka olla ju. Isegi, kui ma ei kavatsegi kedagi petta ei annaks ma ikkagi naisele/mehele oma paroole. Absurdne.

eelmisele 26. juuli 2015, kl 13.39
Oled lollike.

Dom Andra 26. juuli 2015, kl 13.48
Seleta siis - mis valemiga paroole siis välja urgitsete? Mehed on vist päris kohitsetud. Pole ime, et siis petavad ja teie oma haiglaste kahtlustega elate ja kontrollite - ise viite nad sinnani :D See pole nüüd etteheide sinu suunas, teemaalgataja. Pigem nende paranoiliste nõidade.

dom andrale 26. juuli 2015, kl 14.28
Tänapäeval on petmine tehtud äärmiselt mitmekesiseks ja kergeks.Paranoiliseks muutuvad petjad ise.Haiglaste kahtlustega elavad nad ise.Ise on nad ka käki kokku keeranud,mille otsa núúd istuvad ja halavad.Teise elu kontrollida ei saa ja milleks?Kóigil on vabadus valida.Tavaliselt siin vingubki viies ratas vankri all.

Leena teab 26. juuli 2015, kl 18.59
minu mehel on telefonis kõik paroolid mälus..nii kui tema facebooki lähen siis olen kohe sees ja kui postkasti lähen siis olen ka sees, ta vist ei logi sealt välja..

tead 28. juuli 2015, kl 18.28
võta endale järelemõtlemisaega ja lahku nii mehe,kui laste juurest.No kasvõi nädalaks.Tehku siis nende vääksudega, mida tahab.See on rohkemgi, kui kindel,et lapsed rikuvad suhte jäädavalt.Mehed ei taha lapsi,see siililegi selge aga teha loomulikult tahavad küll.

Anna 29. juuli 2015, kl 10.23
ma siin olin nädal vastsündinuga haiglas siis sokutas kogu aeg lapsi vanavanemate juurde..ise vist hoidis neid vaid üks õhtu siis oli ka jube närviline ja helistas mulle pidevalt et lapsed ei kuula sõna ...ega jah ta laste kasvatamisest eriti osa ei võta ;/

Anna 29. juuli 2015, kl 10.30
no jah aga samas paljusid paare hoopis lapsed liidavad ja tekib veelgi lähem suhe ja lastest tuntakse rõõmu eks need mehed kes ei viitsi enda lastega olla ja sellest rõõmu tunda ei ole vist ise veel suureks kasvanud, tahetakse olla kuskil mujal maailmas kus ei ole kohustusi ja kus saab lihtsalt nii sama vedeleda ja sõpradega mööda klubisid, pubisid ringi tiirutada ja noorematele naistele külge ajada..võibolla ongi minu mees selline ja unistab sellisest maailast seega ongi minu ja laste vastu nii ükskõikne kuna meie ju takistame teda selles maailmas elamast millest tema unistab..

normaalsus 30. juuli 2015, kl 12.19
üks norm isane on vägagi huvitatud omaenda järglastest ja seda on aegadest aega norm mehed ka ise tunnistanud, et naine, kes mehele lapsi kingib, teeb mehest õnneliku mehe.

aga jah, praegusajal polegi perekond enam väärtus ja naised, kes ei sünnita, on hinnas, kui atraktiivsed seksikad lihakehad. tähtis on vaid panemine ja raha. muu polegi enam väärtus siin laostuvas ilmas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!