Perekond
mind on vaja ainult lapse hoidmiseks???!!!
j 17. august 2015, kl 11.42 |
vot nii teatas mulle lapse vanaema. Tõesti vahest on olnud vaja lapsehoidjat ja oleme teda kutsunud hoidma, aga mitte sageli (max. paar korda kuus). Tihti pakub ta ise ennast last hoidma. Mõtleme mehega endale siis tegevuse välja, et tema saaks last tulla hoidma. Nüüd kohe ei tahagi teda enam kutsuda. Ja kogu asi sai alguse sellest, et me ei kutsunud teda loomaaeda, sest ta ei ole suuteline pikalt käima, pole ju mõtet maksta pileti eest, et tema saaks loomaia väravas istuda. Ise on ennast nii paksuks õginud ja oma tervise ülekaaluga sandistanud. Lisaks tegime 2 sünnipäeva lapsele,kutsusime tema ainult ühele peole. No ma nüüd ei teagi, kas kutsuda vanaema koristama, et ta tunneks endal ka muid kohustusi? (nali). Sügisest hakkab teda lapse hoidmiseks rohkem vaja olema, aga ma arvan, et sellest hakkab üks suur probleem olema.
üks emps 17. august 2015, kl 12.49 |
tuttav lugu. Pole siin midagi segast.
Tegelikult ei taha need vanaemad üldse lapsi hoida, ausalt. Aga nad ei julge seda tunnistada, sest nii pole kombeks. Neile meeldib kui lapselapsed on nende juures koos oma emmega ja siis nad räägivad suure suuga kuidas nad lapselapsi hoidma peavad.
Mul oli oma emaga sarnane olukord- teadsin et lapsed talle üldse ei meeldi ja ka mind ja venda hoidis ja kasvatas hoopis meie vanaema, nii viisingi oma last oma ema juurde kord aastas 1-2 päevaks ja alati olin ka ise seal. Aga 20 aastat hiljem kähvas ta mulle- kui lapsehoidjat vaja oli, siis oli tema vajalik ja nüüd...( tal polnud sel abi vaja, vaid käskis mul mingit vanade sugulastega hakata läbi käima ja mina hakkasin vastu)
Tegelikult ei taha need vanaemad üldse lapsi hoida, ausalt. Aga nad ei julge seda tunnistada, sest nii pole kombeks. Neile meeldib kui lapselapsed on nende juures koos oma emmega ja siis nad räägivad suure suuga kuidas nad lapselapsi hoidma peavad.
Mul oli oma emaga sarnane olukord- teadsin et lapsed talle üldse ei meeldi ja ka mind ja venda hoidis ja kasvatas hoopis meie vanaema, nii viisingi oma last oma ema juurde kord aastas 1-2 päevaks ja alati olin ka ise seal. Aga 20 aastat hiljem kähvas ta mulle- kui lapsehoidjat vaja oli, siis oli tema vajalik ja nüüd...( tal polnud sel abi vaja, vaid käskis mul mingit vanade sugulastega hakata läbi käima ja mina hakkasin vastu)
foorum 17. august 2015, kl 13.21 |
Tegelikult ta armastab teid ja oma lapselast . Ta oleks lapse juures lühikest aega ehk teistega koos .Vanemad inimesed ei saa aru , et noored ei taha teda kaasata igasse ettevõtmisse .Ta hakkab ennast eraldatuna tundma , uskuge see on nii . Kiitke teda teiste juuresolekul ja küsige vahel tema arvamust , talle meeldib see. Katsetage see toimib .
njahh 17. august 2015, kl 14.48 |
sa oled seesama, kes mõni aeg tagasi sõimas oma ämma, et ta end paksuks on õginud ja ei jõua su lapse järel joosta.
Aga vastuseks sulle võin öelda, et su ämmal on lihtsalt kurb olla, sest tema elu piirneb ainult oma ja teie koduga. Ta tahaks saada vahel ka kuskile mujale ja oli seetõttu kurb, et teda loomaaeda ei võetud. No las ta oleks siis istunud kuskil pingi peal, piletirahast hakkas kahju või? Küsinud siis talt see raha.
Võib olla selle üksinduse tõttu lohutabki end toiduga? Püüab pojaperet aidata, kuis oskab, aga ikka minia halvustab ja põlgab ära.
On küllalt peresid, kus ühisüritustele võetakse kaasa ka pere haigemad ja väetimad ja hoolitakse neist. Sinule aga pole vanajumal sallivust andnud. Muide, kus su oma ema on, et me siin aina ämmalugusid loeme?
Muuhulgas küsiks, et kuidas see vastik ämm suutis kasvatada sinule sobiva poja? Küsimus on küll triviaalne, aga antud juhul asjakohane.
Aga vastuseks sulle võin öelda, et su ämmal on lihtsalt kurb olla, sest tema elu piirneb ainult oma ja teie koduga. Ta tahaks saada vahel ka kuskile mujale ja oli seetõttu kurb, et teda loomaaeda ei võetud. No las ta oleks siis istunud kuskil pingi peal, piletirahast hakkas kahju või? Küsinud siis talt see raha.
Võib olla selle üksinduse tõttu lohutabki end toiduga? Püüab pojaperet aidata, kuis oskab, aga ikka minia halvustab ja põlgab ära.
On küllalt peresid, kus ühisüritustele võetakse kaasa ka pere haigemad ja väetimad ja hoolitakse neist. Sinule aga pole vanajumal sallivust andnud. Muide, kus su oma ema on, et me siin aina ämmalugusid loeme?
Muuhulgas küsiks, et kuidas see vastik ämm suutis kasvatada sinule sobiva poja? Küsimus on küll triviaalne, aga antud juhul asjakohane.
vanaema 17. august 2015, kl 17.06 |
Olen ise ämm ja vanaema - ma küll ei kujuta ette, et mu lapsed mind lõbustama peaks. Elan oma, mitte teiste elu. Kui füüsiliselt ei jaksa liikuda,saab vaimu ometigi harida. Solvumised ja nähvamised - kes sellisega suhelda tahab? Võtad ühe vanaema kaasa - äkki solvub nüüd teine vanaema või vanaisa? Pere on siiski ema-isa-lapsed.
Kuid kui vaja,hoian lapselast - see ongi vanaemade amet.
Kuid kui vaja,hoian lapselast - see ongi vanaemade amet.
j 17. august 2015, kl 17.30 |
Tead jama ongi selles, et poega kasvatas ämm oma emaga kahepeale. Oma emast räägib ämm, et mingi hull märatseja ja peksja oli. Aga mulle hakkab tunduma, et sellisel tuligi pee pidevalt kuumaks kütta. Minul küll sellist raha pole, et lihtsalt 5-6-7 euri pidevalt tuulde lasta. Terve tallinn on tasuta üritusi täis lõbustagu ennast ise, aga no ei viitsi minna.
tüdinud 17. august 2015, kl 20.55 |
j 17. august 2015, kl 22.15 |
j 22. august 2015, kl 09.44 |
tead 22. august 2015, kl 17.11 |
Lisa postitus