Perekond
Pere lapsed
Riko 23. august 2015, kl 11.51 |
lapsevanem 23. august 2015, kl 13.58 |
Kah poeg 23. august 2015, kl 15.36 |
heili 23. august 2015, kl 17.34 |
seda et 23. august 2015, kl 21.52 |
vanemad kohe ei oska armastada oma lapsi võrdselt, neil on alati oma lemmiklaps, kellele antakse kõik. sellest olen ma ammmu aru saanud. nii palju, kui ma peresid kõrvalt olen jälginud pole mina veel näinud ühtegi, kus kõiki lapsi koheldakse ja armastatakse võrdselt. inimene vist kohe ei oskagi sedasi.
minu ema armastab ka eluaeg mu venda, mina tulen meelde siis, kui midagi vaja teha on, vend on meeles, kui midagi vaja anda on.
ainuke võimalus on ise teistsugune lapsevanem olla. õiglasem.
minu ema armastab ka eluaeg mu venda, mina tulen meelde siis, kui midagi vaja teha on, vend on meeles, kui midagi vaja anda on.
ainuke võimalus on ise teistsugune lapsevanem olla. õiglasem.
jes teab 23. august 2015, kl 22.54 |
On see õigustatud?
Kust meie teame, kas see on õigustatud. Ju siis on,kui vanemad nii otsustasid. Küllap oli neil selleks põhjust. Lõppude lõpuks on ometi inimese oma asi, kelle peale ta oma raha kulutab. Ju siis ei olnud poeg vanemate silmis väärt temale raha raiskamist. Ainult vanemad ise teavad, miks nad nii toimisid. Mitte-võrdse armastusega ei ole siin midagi pistmist. Tegelikult armastavad nad lapsi võrdselt, aga lapsed ei ole ühesugused. Kohe on osa lapsi, kes alailma vinguvad, et neid armastatakse vähem,s est neile justkui ANTAKSE vähem. Nagu oleks armastus ainult raha jagamine. Aga need vinguvad lapsed mõõdavadki armastust ainult rahaga.
Kust meie teame, kas see on õigustatud. Ju siis on,kui vanemad nii otsustasid. Küllap oli neil selleks põhjust. Lõppude lõpuks on ometi inimese oma asi, kelle peale ta oma raha kulutab. Ju siis ei olnud poeg vanemate silmis väärt temale raha raiskamist. Ainult vanemad ise teavad, miks nad nii toimisid. Mitte-võrdse armastusega ei ole siin midagi pistmist. Tegelikult armastavad nad lapsi võrdselt, aga lapsed ei ole ühesugused. Kohe on osa lapsi, kes alailma vinguvad, et neid armastatakse vähem,s est neile justkui ANTAKSE vähem. Nagu oleks armastus ainult raha jagamine. Aga need vinguvad lapsed mõõdavadki armastust ainult rahaga.
njahh 23. august 2015, kl 23.01 |
noh 23. august 2015, kl 23.59 |
to noh 24. august 2015, kl 14.30 |
noh 24. august 2015, kl 14.54 |
Et pere üks laps peab tegelema tundega 24. august 2015, kl 20.47 |
no aga 24. august 2015, kl 23.09 |
tea 24. august 2015, kl 23.34 |
t 25. august 2015, kl 09.25 |
järelikult vanemate arust on õigustatud, kindlasti neil omad põhjused, miks ühele osteti ja teisele mitte. vb vanuses ka asi, me ju ei tea kui vaja see poeglaps on. kui tütat 20 ja poiss 10 siis on ju selge. kui mõlemad täisealised, siis on vanemate oma põhjus- ju siis poiss mingi käki keeranud kokku :D või saab tema midagi muud tulevikus
kes seda teab, mõttetu teema kah mille üle pead vaevata
kes seda teab, mõttetu teema kah mille üle pead vaevata
Lisa postitus