Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Laps tema vanaemale.
 
võimatu ja tahaks rahu. 18. mai 2018, kl 07.00
Vanaema, kes tahab hirmsastu targutada lapse kasvatamisel võiks seda täies mahus ise teha , ka rahaliselt sel juhul kõik kulutused kanda.Milleks lapsele need ülejäänud nö vanemad.Las need bioloogilised " lendavad" minema. Süda ütleb, et nii saab olemagi.
 
appi 18. mai 2018, kl 10.29
see hull saripostitaja on juba jälle tagasi. Kas riigi ravirahad on tõesti nii otsas, et isegi sellised nõdrameelsed lastakse ikka ja jälle vabadusse.
 
irw 18. mai 2018, kl 16.20
Riigil raha? Millal Eesti riik ükskord nii rikkaks saab... Miks selline valik elus ei sobi Teile kommijad? Kui Teie oleksite sellises elus , siis teeksite täpselt sama.Eks iga inimene omamoodi hull ja laseme neil olla ja elada nii nagu nad tahavad ja oskavad.Ei oska oma lapsi kasvatada , siis ärgu nad kasvatagu.Peamine, et kõik oleks rahul.
 
oluline 18. mai 2018, kl 20.45
Mitte talle vastata. Las jaurab üksi, kuni ära tüdineb.
 
oot oot 18. mai 2018, kl 21.59
Millest peab tüdinema? Kas nö toredast pereelust? Muide, see võib täiesti võimalik olla.
 
jajah 27. mai 2018, kl 20.35
eks tuleb üritada neid teemasid mitte avada, kuni see hull jälle kinnisesse asutusse pannakse. Vahepeal oli täitsa rahulik, aga ju siis lasti vahepeal jälle koju käima ja see napakas muidugi kukkus jälle foorumisse oma nõmedat iba sadade postituste kaupa treima. Võiks ju ühe nime alt kirjutada, siis teaks ilma avamatagi, et mitte puutuda vaimuhaige mölinat.
 
vaata eelmine 29. mai 2018, kl 16.55
Käisin lausa põlvili palumas, et saaks eluks ajaks prii leiva peale aga no ei saa ja totakus ei olevat ravitav ja samuti skisofreenia polevat ravitav.Olen selline nagu olen ja elan oma Alzheimeri, skisofreenia ning depressiooni js lisaks veel ärevushäirega edasi.Mölapidamatus on samuti geenidega kaasa antud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!