Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Mehe eelnev elu
 
marikake 22. oktoober 2018, kl 22.22
Kas teid jätab külmaks see, mis elu teie kaaslane varem on elanud või kellega olnud ning mida teinud? See ei mõjuta teid kuidagi? Vahel lihtsalt mõtlen, et mida ja kuidas ta teiste naistega teinud on, üldse see mõte, et ta on olnud kunagi teise naisega väga lähedane, muudab kuidagi nukraks. Tean, et me isegi ei tundnud siis üksteist ja sellel pole ju tegelikult vahet sellisel juhul, aga ikkagi mõtlen sellest päris tihti.
 
margeke 23. oktoober 2018, kl 07.09
Mulle meeldib mõelda kuidas mu kaaslane eelmistele naistele spermat suhu laskis.
 
n31 24. oktoober 2018, kl 11.48
Mul on ka nii, marikake.
 
n24 27. oktoober 2018, kl 10.27
Mul sama asi, tean paari naist, kellele ta on oma tunnetest rääkinud ning kelle järel põhimõtteliselt jooksnud enne kui meie koos hakkasime olema. Ja eks neid nähes tuleb ikka iga kord see meelde ja ega see tore ei ole. Ei teagi kuidas sellesse ükskõikselt suhtuda ja kas peaks olema ükskõik
 
1Marganunn 30. oktoober 2018, kl 23.54
Ma ka mõtlen kuidas ta pani teisele mehele dildo suhu..... kahjuks videot ei ole :(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!