Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
kuidas alkohoolikuga hakkama saada
 
hädas 29. oktoober 2018, kl 10.27
kui alkohoolik võtab endale pidevalt mingeid laenusid ... viimane kogemus et anti täitsa vabalt 2 tuhat ... ja ühel hetkel ta jätab need maksmata. mis siis edasi saab. ametlikult on ta lahutatud, kuid elab koos emaga, kes on vanake ja ise ka peale insulti puudega haige. tunnen huvi, kui seda lõputut laenude võtmist peatada ei õnnestu , siis kui see joodik ära sureb, kas keegi peab tema võlad maksma? muidugi oleks teretulnud, kuhu registrisse teatada või mis peaks tegema, et ta ei saaks enam mitte kuskilt võlgu võtta ... sõpru tal pole ainsatki, kõik on interneti teel mis ta toimetab, sest tal on degenereerumine alkoholi tagajärjel ning jalad enam ei tööta. väljas ta ei käi. coopbuss käib kogu aeg akna taga ja toob joodavad ning vahest ka midagi söödavat. internetti ei lase ta ema kinni panna, sest siis pojake lõugab ja terroriseerib ema. kas tõesti lahendus tuleb alles siis kui üks nendest sureb?
 
aga milles probleem? 29. oktoober 2018, kl 11.39
No paistab, et kõik on olukorraga rahul ja polegi vaja sekkuda.
 
vot jah 08. november 2018, kl 17.57
Paraku tõesti keegi kolmas seal midagi muuta ei saa. Kurb lugu iseenesest.
 
Aga 08. november 2018, kl 20.38
miks sa arvad, et sina pead tema alkoholismiga hakkama saama?
Sa ei pea. See on tema probleem.
Sina pead oma eluga hakkama saama, ilma tema probleemidesse klammerdumata.
 
K 12. november 2018, kl 23.28
Müts maha, et tunned teiste inimeste pärast muret. Ma ise vist ei viitsiks, aga eelmine kommentaar pani kirjutama. Kaastunne ei ole siiski häbiasi. Kas kohalik sotsiaalosakond on olukorraga kursis? Mulle tundub, et vähemalt osa sellest küsimusest on sellise asutuse teema.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!