Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Mehe sõbrannad
 
N24 26. detsember 2018, kl 13.30
Mu mehel on alati olnud paar sõbrannat, kellega ta enne mind juba pidevalt sõbrustas ja läbi käis ja mul on vahel tunne, et nad teavad mu mehe kohta kõike, st ta räägib neile pea kõik oma elusündmused ära ja ta pidevalt räägib, kui toredad inimesed nad on ja kui tore ja seiklusterohke minevik neil on. Olen ühe korra nendega samal üritusel viibinud, siis tundus ka, et kogu mu mehe tähelepanu läks nende peale ja ma olin nagu teisejärguline seal koos nendega. Võimalik, et mõtlen üle ja eks nendega ole ikka rohkemast rääkida, kui ta neid vastupidiselt minule iga päev ei näe ja eks see tekitab natuke kadedust, meie suhe ei ole ka kuigi vana, ca poolteist aastat oleme koos olnud. Tahaks vahel oma mehega kahekesi olla või mõnda tähtpäeva tähistada, aga mõne päeva eest kuulsin, et ta toredad sõbrannad korraldavad aastavahetusel mingit asja ning et me võiks nendega seda tähistada, see ei valmista kohe ÜLDSE head meelt, samas ei taha ma talle enda vastumeelt väga välja ka näidata ega vinguda. Kuidas te sellises olukorras ja sellises seltskonnas käituksite? Ma tean, et nendel sõbrannadel on oma mehed ja pere ja olemas, aga ikkagi kui näen, kuidas mu kaaslane nendega naerab ja neil toredalt juttu jätkub, tekitab see sellise pahura tunde.
 
??? 28. detsember 2018, kl 07.31
ütle oma kallikesele et kas "sõbrannad või mina??" Vaata mis vastus tuleb.... tundub et peikal on teises servas olemas ka "varu-lennuväli!"
 
lugeja 30. detsember 2018, kl 18.29
Kui nende sõbrannadega mingi üritus on, kas või see aastavahetuse pidu, siis kas nende mehed on ka pundis? Või mõni muu üritus - kas nende mehed ka kaasas? Kuidas nemad - nende mehed - Sinu mehega läbi saavad? Kuidas need sõbrannad Sinuga suhtlevad / Sinusse suhtuvad? Küsi endalt neid küsimusi.

Kas ma saan õigesti aru, et olete ca 1,5a koos olnud ja Sa oled nende väga heade sõbrannadega vaid korra kohtunud?

Saan Sinu olukorrast täitsa aru. Loomulikult ei tekita see häid tundeid, kui mehel tekib rõõm ja tähelepanu teiste naissoost inimeste suhtes. Eks siin ongi oluline see, kuidas mees ise käitub. Kui ta põhitähelepanu ja pühendumine on ikkagi Sinul, siis on hästi. Kui asi läheb sõbrannade poole kaldu, siis njh... Ausalt öeldes ise ei kujutaks ette, et mu mehel oleks mingid sõbrannad, kellega ta jagab kõike, mis tema elus toimub. Tahaks ikka tema kaasana olla see üks ja ainus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!