Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
15 aastaselt rase
 
tuulemaia 05. veebruar 2019, kl 12.08
Tere olen 15 aastane tüdruk, ning sain teada üleeile, et olen rase. Mure on selles ,et tahaksin natukene nõu küsida kas mul on mõtet see laps alles jätta?
Ma ise tunnen et ma suudaksin sellega hakkama saada ,ning toime tulla.
Oma poissõbraga olen koos elanud juba pea poolteist aastat ja tema oli väga õnnelik kui sai teada et olen rase ,ning on igati minu poolt, et see laps alles jätta ja ei sunni mind millekski.
Kuid kõik mu sugulased ja ema isa arvavad , et ma ei saa hakkama et liiga noor ja haridust pole ja ma saan ka neist aru , kuid ma ise ikkagi tunnen et me saaksime hakkama.
Mure on sellest ainult et kuna mul on olnud paanikahood ja ärevushäired pikalt siis kardan et see võib minna peale sünnitust väga hulluks, aga samas ma arvan , et sellega tuleb lihtsalt õigel ajal tegeleda.
 
naine 05. veebruar 2019, kl 15.42
Elad juba 1,5 a koos kutiga... Kui vana see lapse isa on? Uskumatu olukord, et vanemad lasid 13-aastasel lapsel kutiga koos elada, aga mis seal enam, kui tegu juba tehtud.
Kas vanemad aitavad? Aga teised sugulased?
Fakt on see, et kui laps alles jääb, siis tuleb temaga vähemalt 18 a tegeleda. See pole mitte lihtne, kui ise oled alles laps. Aga osad teismelised emad saavad hakkama, teised jällegi ei saa.
Mille eest last kasvatama hakkate? Kus elate, on teil oma elukoht?
 
ajaviiteks selgeltnägija ; ) 05. veebruar 2019, kl 21.48
Kokku te poisiga nagunii ei jää, sündigu see laps või mitte.
Laps on väike poiss. Tore laps ja toob sulle palju rõõmu hiljem. Tal on mingid...oskustöö-geenid tugevad. Või on see isegi kunstivaldkond. Hella natuuriga ja kohati tujukas kah. Nojah, võib küll kunstnik olla.
Aga...ma kahjuks ei näe siiski ta sündimist, ju otsustate abordi kasuks.
 
mull 11. veebruar 2019, kl 09.47
Kuidas te küll hakkama saaksite?
Kas noormees käib tööl? Või sa ise?
See pole hakkamasaamine, kui elad oma vanemate juures vanemate raha eest. See on koorem sinu vanematele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!