Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Rutiinne suhe
 
annnabel 27. veebruar 2019, kl 20.04
Kas keegi oskaks soovitada mõnda head ideed, mis tiriks rutiinist välja ja teeks kaks inimest omavahel veelgi lähedasemaks? Olen aasta aega olnud üpris heas suhtes, aga kõik on üsna tavaliseks ja rutiinseks muutunud, eks harva käime ikka väljas, aga ühist vaba aea napib pisut, meil mõlemad mehega on pikad tööpäevad ning tihtipeale teeb tema õhtuti ühes toas omi asju ning mina samuti, suhtlemine ja koosolemine on kuidagi vähenenud, vahel isegi panen tähele, et kui midagi küsin/räägin, siis ta on oma tegemistesse nii süvenenud, et ta ei pööra tähelepanugi. Muidugi me hoolime üksteisest ja on ka ühiseid toredaid hetki, aga seda särtsu nagu enam pole, mõtlesin, et ehk on asi rutiinis...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!