Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Tere vihmaseid päevi.
Üllar King 13. juuni 2019, kl 06.11
Olen Lugupidamisega Üllar King mõistva suhtumisega.
Ning mu lõpp kokkuvõtte hakkab siinses kontekstis eestis ei leidu enam isegi kui vaja läheb oma ellu üht ainsad kindlad truud armastavad kallimad sõbralikku ustavad mõistvad suhtumisega tulevast elukaaslast truud naist terveks eluks püsisuhete eesmärgil tutvuda.
Et viimase 17 aastate jooksul mitte kedagi pole veel leidnud oma ellu üht ainsad kindlad truud armastavad kallimad sõbralikku ustavad mõistvad suhtumisega elukaaslast naist vanuses alates 18 kuni 37 eluaastat.
Ise olen ot ja taasakaalukas ja isegi tagasihoidlik elan, et käin ise invaliidsuse puude pensioni kõrval tallinnas tööl merimetsa selveris AS paldidki mnt 56 tallinn.
Et uue maakodu suhtes koguda rahalisi vahendeid uue eluaseme suhtes, kuigi jah tean see nõuab piisavalt palju jah piisavalt palju aega ja energiat ja kulutusi. Ning elan üürikese teadud aeg oma sõbrade talumajas kuigi nad ütlevad, sa Üllar pead ise omal käel otsima uue eluaseme, kuigi vastasin jah teen seda küll, kui mitte enne kui need raha summad kokku on kogutud siis saan alles öelda ostan maakodu.
TELEFONINUMBER 59 820 204 või teine telefoninumber 59 820 508.
Ise alkoholi tarbi sest vihkan alkoholi see on nagu viinakurat ehk vaenlane mis rikub ära sisemuses ning välimuses.
Ainult mis teen, teen sigaretti.

King
 
TEST 13. august 2019, kl 12.59
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!