Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Kuidas saada mees lõpuks rääkima??
eid_1547037b5ee00a 31. juuli 2019, kl 13.03
Olen nõus, et rääkimisega ei tasu mõningate probleemide ilmnemisel üle pingutada, aga alati ei ole nii, et vaikimine ja asjadest mitte rääkimine on see parim variant. Kas kellelgi on näiteid tuua, kuidas ta oma mehe lõpuks avanema pani, et pisutki vajalikel ja olulistel teemadel rääkida? Ei tahaks talle pealetükkiv olla, aga lihtsalt ei talu enam seda seisu, et ,,pilt on , aga häält pole,,!
 
aga miks 31. juuli 2019, kl 14.13
Aga miks siis elada sellises kooselus, kus pilt on, aga heli ei ole ja sõnu tuleb partnerilt tangidega suust kiskuda? Selline vaikimine on ju ilmselge tunnistus, et suhet ei olegi enam ja partner ei paku enam üldse huvi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!