Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Mehe ja naise suhe ilma seksita?
 
Mõtlik 17. oktoober 2019, kl 09.32
Meeste ja naiste vahel võib olla sõprust ning platoonilist hoolimist. Kas võib olla enamat, mehe ja naise paarisuhet, ilma et suhtes oleks seksi ning füüsilist lähedust? Kas ilma seksita suhet võib üldse paarisuhteks pidada?
 
??? 17. oktoober 2019, kl 12.00
kus on kirjas, et paarisuhe=seks?
 
Kummaline 17. oktoober 2019, kl 19.06
Kui palju on aastakümneid kestnud abielusid, kus pole mitte ainsamatki korda seksitud?
 
noo 22. oktoober 2019, kl 22.34
no väga vähe usutav, et keegi selle kohta mingit uuringut kusagil teinud on.
 
--------- 09. november 2019, kl 12.32
Normaalne, kas huvialade kaudu, et saab koos käia või lihtsalt sõbrasuhe.Tavaliselt juba vanemad inimesed.
 
Juku 18. november 2019, kl 22.07
Mul on seksisuhe oma parema pihuga - no mis sa ikka hädaga teed.
 
Siredad 17. detsember 2019, kl 00.15
Ainus seksita mehe ja naise paarisuhe on suure marketi kassas. Keegi ei hakka järjekorra ees kassiiriga amelema.
 
yx mees 24. jaanuar 2020, kl 20.29
Teema pealkiri on suhe mehe ja naise vahel. Eks neid suhteid on igasuguseid, mina võtaksin siin teemaks sõprussuhte ilma seksita.
See on teema millest kõik ei saa aru, kes mõtleb ühe otsaga,kes teise otsaga.
Räägitavat,et saun pidavat olema eelkõige ihu ja hingeharimise koht.
Toon näite, kui mehele tuleb külla sõber, käivad koos saunas,istuvad laval, lasevad paar õlut, ajavad juttu, pärast lähevad laiali. Kummalegi ei tule mõttessegi seksima hakkata.
Teine näide. Naisele tuleb sõbranna külla,käivad koos saunas, istuvad laval,lasevad paar longerit,ajavad juttu,pärast lähevad laiali.Kummalegi ei tule mõttessegi seksima hakata.
Kolmas näide. naisele tuleb sõber külla,käivad saunas,istuvad laval,lasevad paar õlut,ajavad juttu, pärast lähevad laiali.Kas siin on seksimine kohustuslik? Mis puhul ja mille pärast? Olen ka elu jooksul naissoost sõpradega saunas käinud ja juttu rääkinud,õllet lasknud ja oleme siiamaani tuttavad. Muidugi igasugu kiimlejatele on selline asi arusaamatu ja neil on õigus oma arvamusele.

Teiseks võib pealkirjast välja lugeda,et küsimuses on armastussuhe ilma seksita. Siin ei oska hästi ette kujutada et armastan ühte naist ja seksin teisega? Või on siis tegemist aseksuaalsete inimestega,(nii nagu mõni pole elu sees tilka viina võtnud)? Aga miks mitte, kui neile sobib,siis nii nad ka elavad,kelle mure.
 
Ilmselge 26. jaanuar 2020, kl 08.45
See pole lihtsalt võimalik.
 
Aa 27. jaanuar 2020, kl 15.43
No mina võin küll öelda, et saab vabalt ka platooniline kooselu või sõprus olla. Põhjuseid võib olla mitmeid.

Vanemate inimeste puhul juba pikaajaline kooselu, kõrgem iga ja sellest tingitud vähene või olematu seksuaalhuvi teineteise vasu. Samas ollakse nii kokku kasvanud, et ei kujutatagi elu teineteiseta ette.

Teine põhjus on, et vaimsel ja intellektuaalsel tasandil ollakse vägagi ühel lainel aga füüsiliselt lihtsalt ei ole tõmmet. Seda võiks aga rohkem nimetada sõprussuhteks mis ei eelda traditsioonilisele armastusele ja seksuaalsele külgetõmbele põhinevale kooselule omaseid nüansse. Siinkohal mina isiklikult jätakski selle suhte korra nädalas kohvikus või kinos käimise tasandile ja liiguks oma armastuse otsingul järgmisele tasemele. See nähtus võib tihti olla ka ühepoolne, mistõttu püsiv suhe kooselu tasandil siiski jookseb rappa lõpuks kuna mõlemal on erinevad ootused ja lootused. Et las sõprus jääda siiski sõpruseks.

Kolmas variant on ilmselt see, et kooselu on mõõdukalt pikk olnud ja liblikaid otsekui polegi kõhus enam aga inimene tundub jätkuvalt sümpaatne ning koos on rajatud juba ka ühine elu ja ehk ka lapsed. See ei tähenda, et need liblikad oleks kadunud vaid lihtsalt magavad ja vajavad üles äratamist. Kui see esimene vasikavaimustus on üle läinud, hakatakse teineteist päriselt tundma õppima. Tuleb välja inimese tõeline mina. Tekivad lahkhelid, mis vajavad ohtralt kompromisse. Siinkohal tuebki probleeme hakata kaine mõistusega lahendama ja eesmärgipäraselt tegutsema suhte hoidmiseks. Eks on ikka halvemaid ja paremaid päevi ja selle vastu ei saa aga tuleb elada ikka paremate päevade nimel ja teha kõik, et neid jaguks rohkelt. Sinisilmne oleks arvata, et las see vana jääda ja uus suhe midagi teistsugust või meeliülendavamat toob. Kui sa ise näitad kaaslase vastu sümpaatiat, teed väikeseid üllatusi ja avaldad jätkuvalt armastust hakkab sealt ka positiivset vastu tulema ja tekib ehk huvi ka magamistuba millekski muuks peale magamise kasutada. Sisimas on ilmselt see soov ikkagi olemas ja vaja ainult väike tõuge anda, et oma kooselu kõigi hüvedega nautida.
 
No ei ole 28. jaanuar 2020, kl 14.22
Mehed oma naisele sõbrad aga kõrvalt panevad armukesi. Pealegi sõber koorib alati sõbra naha. Nii, et sellest vaja teha omad järeldused.
 
u. 09. veebruar 2020, kl 09.16
Arvan, et nii saab koos elada või paar olla. Kui kokku satuvad kaks seda soovivat inimest. Vähese seksisooviga ja -huviga. Kui ka alguses algusaastatel on mõningane intiimusus selles, siis see kaob vaikselt ja kumbki ei ole selle vastu. Muidugi peaks neil olema lähedane side ja sõprus. Ja muidugi ei kuulu sinna teised kõrvalt.
Siis eespool nimetatud see pikk paarisuhe, kus vanusega asjad muutuvad ja inimesed elavadki nii.
Ja siis kuulub ka selline suhe, kus üks paarist ei soovi intiimsust ja teine soovib, kuid teine teeb seda mujal ja mittesooviv osapool on sellest teadlik ja lubab seda. Mis tähendab, et neid peab siduma väga tugeb emotsionaalne side ja ühetkuuluvus, mida ei muuda ega mõjuta keegi kõrvalt.
 
vibra on naise parim sõber 21. veebruar 2020, kl 22.54
seks on ületähtsustatud. liblikad kestavad paar korda esimeste vahekordade jooksul, edasi on juba rutiinkiim, kui keemia sobib. kui elatakse koos üle 10a pole sellest rutiinkimast ka enam suurt kasu, tekib lihtsalt rutiin. vahet pole, kes esimesena hakkab otsima rutiinist väljapääsu, see võib olla ka naine.
kui mõistus tuleb lõpuks pähe, siis saab aru, et rutiin tekib alati ja suht kiirelt, vahet pole kui tihti sa sellest välja üritad pääseda. seega - auk on auk ja pauk on pauk - on klassika ja sulatõde.
üks suur ilueedist pleiboi ütles mulle kunagi, et parim seks on tal olnud alati oma parema käega. seega - ärge unistage et olete kellegi parim pano, olete lihtsalt teine, peale paremat kätt või vibrat. head suhet mingi kiima pärast lõhkuda on lihtsalt lollus, nagu mingi primitiivse ahvi teema, mitte inimese otsus
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!