Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Uue lapse sünd.
 
Anonüümne 13. jaanuar 2020, kl 10.32
Kuidas tulevad lapsed toime isa uue suhte ja elukaaslasega? Minu mehel 10 aastane poeg. Lapse emaga on nad lahus juba pea 6 aastat. Kohtudes oli kõik rahulik ja mingeid erilisi märke armukadedusest välja ei näidanud. Lapsega olen siiani hästi läbi saanud. Lapse emaga saame normaalselt läbi. Nüüdseks oleme mehega koos elanud pisut üle 2 aasta ja perre on paari kuu pärast sündimas uus laps. Suve algul on ka pulmad tulemas. Nüüd on laps kuidagi tõrksaks muutunud ja üritab igal võimalusel välja näidata, et tema tahab ikka isaga kõike kahekesi teha ja annab oma kehakeele ja käitumisega märku, et ma olen tema arvates üleliigne. Ma ei usu, et põhjus on selles, et laps kuidagi võiks tunda end kõrvalejäetuna, või, et saaks vähe tähelepanu. Ta on tõesti laps kellel on olemas kõik, mis ta julgeb soovida. Samuti tegeleb isa temaga aktiivselt, käib koos trennides ja suhtleb igal võimalusel. Lapsel on ka igal ajal võimalus meie juures käia ja ööbida. Tal on olemas oma tuba, oma võti ja oma luba. Murelikuks teeb see, et mis saab siis kui uue lapse sünniga selline käitumine süveneb? Paratamatus on see, et väike beebi hakkab tähelepanu saama palju. Kas võib olla, et lapse ema võib kuidagi lapse käitumist negatiivselt mõjutada või on lihtsalt tegemist armukadedusega, mis laabub peale mõnda aega?
 
aga mille üle imestate? 13. jaanuar 2020, kl 12.41
Laps tahab elada normaalset pereelu - peres, kus on ema ja isa. See, et "tal on kõik asjad olemas" ei asenda peret. Ja igatsugu elukaaslased ja uued lapsed sinna perre ei kuulu. Ilmselt ei saanud laps väikesena sellest veel aru.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!