Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Vaimselt ebastabiilne vanem
 
greete 13. jaanuar 2020, kl 11.48
Tere,
Ma otsin n6u nimelt ühe väga raske teemaga. Nimelt mu ema on depressioonis v6itlev inimene, kes ei lähe arsti vastuv6ttudele ega v6ta rohte mis talle on kirjutatud. Ta kaotas oma korteri v6lgade kätte ja nüüd ma ostsin korteri kus ta saab elada elupëvade l6puni, kuid nüüd on tekkinud uued probleemid, et ta ei v6ta korteri näite ning jääb eletri ja vee maksmistega v6lgadesse, kuigi ma saadan iga kuu talle raha et arveid maksta.
Ma ise elan välismaal ning teda enda juurde mul pole v6imalik v6tta kuna meie läbisaamine kogu elu jooksul on olnud väga halb.
Mul oleks väga vaja n6u kuidas sellise olukorraga tegelada, milliste inimeste poole sotsiaalosakonnas ma peaksin pöörduma v6i kas ta teov6imetuks tunnistaga ja kuidas siis sealt edasi toimima. Ma lihtsalt ei tea mis oleks k6ige 6igem tegu ja mis teda ka aitaks. Vanadekodusse kategooriliselt keeldub minemast.
Mul oleks väga n6u vaja.

Lugupidamisega
 
Aita Leida Jõulupuu 13. jaanuar 2020, kl 14.10
Võlgade vältimiseks võiksid oma korteri kommunaalarved ise maksta. Elektrinäidud on juba enamasti kaugloetavad, aga veenäitude osas saaks ehk ühistuga kokkuleppele, et näidu teatamata jätmisel panevad arvetele nö prognoosnäidud.
Mis puutub teovõimetuks tunnistamisesse, siis see vist pole üldse lihtne. Sots.töötaja võib teda küll külastama saata juhul kui ta ikka ise oma igapäevatoimetustega hakkama ei saa (kuigi ma seda su kirjast just välja ei lugenud).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!