Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Mees ajab oksele
 
Mh 24. jaanuar 2020, kl 17.16
Oleme abielus ja pea 15a koos elanud ja meil on ka alaealised lapsed kodus kasvamas. Majanduslikkus mõttes oleme heal järjel, käime reisimas, kinos, restoranides jne ja kõik nagu pealtnäha tore. Asi aga selles, et abikaasa ajab oma olemusega mind sõna otseses mõttes oksele. Käisime hiljuti sooja maa reisil kus ta terve aeg ajas täiesti väljakannatamatut iba suust välja, nõmetses ja käitus labaselt. Lisaks nägi välja nagu mingi kodutu. Üritasin teda küll enne reisi viia poodi, et normaalsed ja viisakad riided soetada aga ta hakkas seal jonnima ja keeldus midagi ostmast kuna norm hinnaga riided olid talle väikesed ja parajad riided liiga kallid. Lõpuks oli ta siis seal reisil habemesse kasvanud kottis dresside ja mingi pleekind pudise pluusiga päss, kes kiimles mu ümber nagu parv januseid sääski soojal suveõhtul. Igal õhtul nõutas vahekorda ja muudkui kiitles, et kas ta mitte ei näe kobe ja seksikas välja. Mul oli nagu ... midaaa??Ja nii ma pidin seal temaga 24/7 kninapidi koos olema ja kannatama. Kodus enamasti sama teema, et käitub lapsikult ja ei jõua ennast ära imetleda, et kui hot ta ikka on - reaalsus on see, et ta on tüse, kiilakas, keha peal on mingid tüükad, muhud, nägu on enamasti nädalasse habemesse kasvanud, varba küüned lõikamata ja mingid katkised kulunud trussikud jalas. Pidevalt lätsutab, röhitseb ja peeretab. Ja siis veel tuleb mulle nina alla ähkima, et tahaks seksi räigelt ja miks ma nii külm tema vastu olen.Trenni ta küll üritab teha, et vormi saada aga siis ka käib mingi paar nädalat ja läheb veel rohkem härga täis, et omg kui ilus mees ma nüüd veel olen. Õgib koguaeg kõike, mis vähegi näppu jääb ja siis hädaldab, et miks ma mingeid tervislikke sööke ei tee. Kui teen, siis võtab paar ampsu, et rõve ja ikka nosib oma viinereid ja küpsiseid edasi. Seksides hädaldab, et miks ma üldse kiimas ei ole, et nagu mille peale ma peaks olema ah?? Alkoholi tarbides veel enam vähem kannatab ära selle protseduuri ja alati kasutangi napsist olekut ära selleks, et saaks temaga seksitud ja mingiks ajaks rahu majas. Enda jaoks ka tundub see olukord juba absurdne ja ma ei kujutagi ette, kuidas sellest välja tulla. Ilmselt tuleb lihtsalt ära kannatada, sest laste pärast nagu ei tahaks lahku minna ja muidu meil kooselu üsna rahumeelne.
 
tsuks 24. jaanuar 2020, kl 18.57
Huvitav,kas see mees enne ei olnud selline? Või oled sina ta viimase 15 aastaga käest ära lasknud?
 
www 24. jaanuar 2020, kl 22.26
Millises lasteiarühmas käite? Ilmselt vara veel kodu mängida.
 
Mh 25. jaanuar 2020, kl 14.23
Ja kuidas saan mina mingit teist inimest "käest lasta"??
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!