Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Lahendust lapsele.
 
Nõutu 26. jaanuar 2020, kl 17.18
Kui 12 aastane ei saa aru , milleks keskkonnavahetus oluline on ja , et see talle parem. Raiub oma tahtmist ja mitte keegi ei suuda temaga enam hakkama saada. Ei õpetajad , psühholoog. Ta lihtsalt ei kuula mitte kedagi enam. Oletame , et ühele vanemale enam ei sobi antud elukohas elada , kus laps elab ja teine ei ela enam seal , siis jääb nagu üksi sinna elama siis ja mitte keegi lapsest jagu ei saa.
 
AA 27. jaanuar 2020, kl 14.32
No ju siis on ikka kasvatuses midagi nihu läinud, kui juba 12a jõud üle ei käi. Viimane aeg veel midagi ette võtta, et ennast kehtestada!
 
Hilja , hilja 27. jaanuar 2020, kl 14.44
Tänapäeva lapsed kasvavad siiski ise. Need on need ilma isata kasvavad lapsed. Last saab suunata 4- 7 aastaseni. Hiljem pole midagi võimalik teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!