Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Perelepitusteenus.
 
Nõutu 29. jaanuar 2020, kl 05.43
Kel kogemust perelepitusteenusega ja kas toimis. Kui enam suhet pole ja koos vaid laste ja mingi nõmeda varanatukese pärast , siis soov alustada uut elu. Lahku aga päriselt pole suudetud veel minna. Kuna vaimne vägivald on suuresti ka juba teismeeas lapse poolt , siis suur tõenäosus , et ema juurde ta elama ei tuleks aga selleks oleks vaja kedagi kolmandat osapoolt , et see asi saaks aetud rahumeelselt. Samas , kui ema vahetaks elukohta , siis last ei saaks sinna ju üksinda elama jätta. Läheks ema üksinda , siis oleks see lapse hülgamine. Lahendust on aga vaja ja kiirelt , sest ega närve juurde ei kasva.
 
AA 30. jaanuar 2020, kl 15.35
Ega sul väga valikuvõimalust ei ole ju. Kui pereliimed on nõus seda teenust kasutama, siis on see juba pool võitu. Samas ma ei saa aru kuidas on võimalik, et teisme eas laps kasutab vanemate peal vaimset vägivalda. Siin erinevaid postitusi lugeda, siis tundub, et tänapäeva lapsevanemad on puhta kelgunöörid, kelle sõna üldse midagi ei maksa.
 
ehk 30. jaanuar 2020, kl 16.34
Ehk jätaks selle poolearulise sarijauraja rahule. Kogu foorum on tema tobedusi täis.
 
Jaa AA 02. veebruar 2020, kl 19.17
See laps kasutab ka füüsilist vägivalda ja milline ema tahaks sellise lapsega koos elada. Üksi sadu kordi turvalisem ja õnnelikum elu.
 
AA 03. veebruar 2020, kl 13.53
Lapsi tehakse küll suure hurraaga. Küll ollakse elevil, kui see pisike punane pamp kätele ulatatakse. Tite-eas poputatakse ja unistatakse suurelt, kuidas lapsest saab tulevikus president v peaminister. Kui aga reaalselt aru saadakse, et lapse tubliks kodanikuks kasvatamine ongi suur töö, siis lüüakse käega ja jäetakse laps omapäi, et ups läks veits aiataha see projekt, et mis seal ikka. Aga ei tohi nii olla ja praegu veel pole hilja midagi ette võtta. Õigem olekski kolida lapsega teise keskkonda. Vahetada kooli ja vajadusel sõpru. Kehtestada reeglid, millest mitte kinnipidamisel on tagajärjed. Harida ennast antud valdkonnas ja lugeda vastavat kirjandust. Edu!
 
Jaa AA 03. veebruar 2020, kl 21.43
Sellisel juhul peaks seda küll lapse isa tegema, sest emast küll mingit kasvatajat pole. Ema teovõimetu ja ei saa iseendagagi hakkama.
 
AA 06. veebruar 2020, kl 22.33
...no siis võikski alustada enda harimisest ja teovõimeliseks muutmisest, sest ilmselgelt ongi kõik jamad sealt pärit. Tundub, et oledki rumal inimene ja laps kohtleb ka kui vastavat. Lõpetage ära see vastutustundetu sigimine pliis ja pärast enda tekitatud jamade teiste kaela veeretamine. Jube on vaadata, kuidas lapsed nö ise kasvavad ja ainuke tõsiselt võetav eeskuju tuleb internetist ja samalaadsetelt pooletoobistelt sõpradelt.
 
Jaa AA 08. veebruar 2020, kl 16.12
Nii, ja selgita , miks on lapsele vaja sellist ema , kui tal on tark ja normaalse mõistusega isa olemas. Lapsele võib ta uue kasuema leida , kes pole teovõimetu ega vastutusvõimetu. Tark vanem otsustab ja kasvatab oma lapse lihtsalt ümber. Teine jääb ikka rumalaks ja see ei ole välja ravitav.
 
Veel AA le 08. veebruar 2020, kl 16.15
Kui laps kasvaks isaga , siis on see sinu meelest jama teise kaela veeretamine ?
 
AA 09. veebruar 2020, kl 17.13
On ikka teise kaela veeretamine jah sest ise sa vastutada ei soovi ju.
 
see teemaalgataja 09. veebruar 2020, kl 17.43
Ta on ju tuntud poolearuline, milleks temaga vaielda. Aru ei saa ta nagunii mitte millestki. Ja ei ole kindel, et tal üleüldse lapsi on - kord jaurab ta ühte, aga järgmisel korral hoopis teist joru.
 
Ega tal polegi 09. veebruar 2020, kl 20.53
Laps mehe nimel ja las siis see jaurab lapsega, kelle nimel ta on. Õnneks poolearuline ei pea lapsi kasvatama aga ei mõista, miks normaalne mees poolearulisele lapse treis. Kas see kuidagi karistatav pole?
 
AA le 09. veebruar 2020, kl 21.01
Mis ajast vastutusvõimetu vastutab ja seda enam , kui mitte millestki aru ei saa ja eks see teine vanem on ausalt öeldes ikka normaalne lapsevanem ja armastab ning hoolib lapsest.
 
see teemaalgataja 10. veebruar 2020, kl 00.00
No mis ma ütlesin! Ise ka ei tea, mida siia kribab. No kes sellisega lapsi teeb! Unistab vist.
 
Tõesti või 10. veebruar 2020, kl 10.49
Ise treis lapse ja nüüd teine unistab. Kas mees sai lapse katseklaasi abil või ? Naine oli talle vaid surrogaatemaks. Kuidas geid muidu lapsi saaksid. Ainult maksta ei taha selle eest. Lapsele muide saab teha DNA , mis tooks tõe päevavalgele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!