Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Kaugsuhe olude sunnil
 
Naine26 28. märts 2020, kl 15.07
Kuna pole varem kaugsuhtega kokku puutunud ning nüüd tuleb olude sunnil seda mõnda aega teha, siis uurin teilt, kuidas panna see toimima? On see üldse võimalik? Minu elukaaslane läks vahetult enne karantiini aega enda vanematele Soome külla ja nüüd peame olema üksteisest lahus tõenäoliselt nii kaua kui see viirus elutseb ja reisimine taas ohutu on. Me mõlemad soovime väga, et suhe toimiks ja peagi oleks kõik endine, aga tunnen temast kohutavalt puudust, me pole juba nädalaid üldse näinud. Ma ei tea, kuidas sellist suhet elus hoida. Palun head nõu näiteks neilt, kes on kaugsuhtega silmitsi seisnud varem.
 
Prostituudile 28. märts 2020, kl 15.44
Tavaliselt leevendate sina ja su impotendist mees oma skisofreenilist jalgevahekiima minu liigutuste jäljendamisega. Kas sellest enam pole tolku?
 
Möödamineja eelmisele 28. märts 2020, kl 18.48
Kas ajukahjustus looteeas või mõni hilisem vigastus?
eid_154c5e412998c6 01. aprill 2020, kl 13.57
Distantsilt seks aitab äkki, praegusel ajal peaks saama ka otsevideopildi appi võtta, kui näod meelest minema hakkavad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!