Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
kuidas?
vahetpole 14. oktoober 2020, kl 16.54
Tere.
Kuidas lahkuda täielikult poisist(kolisin lahku aga veel käib veel külas mul, minu algatusel peamiselt) ja kelle vastu veel on tunded? Lahkumineku päeval ütlesin et kolin ära, ütles et mine siis. Juba sama päev kahetses, tuli külla. Aga asjad on veel hullemaks läinud, sest peaaegu 1,5 kuud aga ta pole pingutanud selle nimelgi ja heidan pidevalt ette. Vahepeal ka suhtlesin lihtsalt vaid teisega (ei mingit kokkusaamist ega muud midagi) lihtsalt suhtlus, kui siis poiss teada sai jooksis kommikarbiga,et minuga uuesti olla. Tegelikult ei näe selles poisis ka midagi erilist, puudub siht silme ees. Stabiiliselt tööl ei käi ja istub arvutis (on 24a). Püüdsin ka aidata,et ehk siis otsid uue töö, siis ta jonnib vastu et jää vait vms. Ainult räägib et plaan on selline ja selline. Siis lõpuks ütlesin ka et elu seisab sinu plaanide taga ka mul, siis sellest tekkis tüli jne. Ja tülid lähevad ka alati rõvedaks kas solvamised vms (ala kõnts). Tülide ajal võib ignoreerida lihtsalt ja mitte rääkida probleemidest, mitte suhelda. Aga tema poolt ei tule kunagi leppimist ega vabanduse palumist, kuigi ootan seda. Arvab et ainult mina virisen jne. Pole sõpru kellega koos olla et ei tekiks tahtmist temaga tegeleda ja perega ka alati olla ei saa, sest nemad ei ela minuga samas linnas. Ka poisil muutus elukoht kui kokku hakkasime elama, ei tulnud motivatsiooni siin elukohas ega ka see et tal on tüdruk ja et siis minu nimel pingutada.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati vahetpole 14.10.2020 17.05.
 
et kuidas? 16. oktoober 2020, kl 00.15
abieluga läheb paremaks.
 
kuulge! 19. oktoober 2020, kl 17.39
Kasvage enne suureks, kui suhteid aretama hakkate. Mitte ainult vanuselt, vaid ka mõistuselt suureks. See ju puha lapsejutt siin.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!