Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Poja sõbrad
 
Salme 19. oktoober 2020, kl 15.23
Kuidas käituda, kui minu II klassis käiv poiss on leidnud endale sõbra, kes mulle kohe üldse ei meeldi. Poiss ropendab, näitab keskmist sõrme jne Peale seda kui teen märkuse siis seda roppu sõna ei kasuta aga kõiki muid laseb edasi. Nüüd juba piilub - kas ma kuulan, vaatan. Selline salakaval käitumine. Klassis suhtlemist ei saa ju keelata aga koju ka ei taha lasta sellist. Kas keelata otse või teha nii et ta meile lihtsalt ei saa tulla meile (ehk siis lapsele ei ütle et sõber ei meeldi).
 
vaata peeglisse 19. oktoober 2020, kl 17.37
Aga miks su laps siis valis endale sellise sõbra? Miks su lapsele meeldib ropendamine? Kui teie kodus ei ropendata, siis laps ropendavat sõpra ei taluks. Ju ikka ise ropendab ka... Sõbraks valitakse ikka selline, kes jagab sinu veendumusi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!