Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Lõpuks ometi
 
Corona 27. november 2020, kl 12.04
Küll on hea, et on koroona ja piirangud ja maskid! Lõpuks ometi lõppeb see neetud tingel-tangel ja hilpudega edvistamine ja meikimine, inimesed istuvad kodus ja mingid värvitud lipakad ei saa enam kekutada - mask näos ja keegi ei näe enam "kaunikujulisi värvitu huulekesi ja lumivalgendatud hambakesi". Jõulutrallid jäävad ära, jõulud jäävad ära, ilusad tibid, kes on nii sotsiaalsed-sotsiaalsed ja valmis pannud juba jõuluballi jaoks sukakesed-püksikesed -kleidikesed istuvad nüüd kodus ja uluvad. Aga paras! lõpuks ometi pole neil ilusatel-sätitutel mingeid eeliseid tavaliste naiste ees ega kuhugi minna, kui nina välja pistavad, siis kalts pähe. Kaugtöö ja kodutöö -keegi ei saa konkurentsi eelist et ülemuse juures miniseelikuga käib.

See võiks nii jäädagi. Lõpuks ometi see edevate kaunitaride aeg läbi.
 
Jõulupraad 27. november 2020, kl 16.10
Jõulud ära ei jää ja ulujatest ei tea. Sagijad õpivad rahulikumalt võtma ja välja puhkama, loodetavasti väheneb teistega pidev võrdlemine ja konkureerimine kohtades, kus pole vaja, ja aja raiskamine ka muidugi. Teistele elatud elu pole õnnelik elu.
 
eg 10. detsember 2020, kl 22.38
who hurt you?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!