Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Ei suuda enam elada (armulugu)
 
DrLight 09. jaanuar 2021, kl 01.38
Tere!
Olen 16-aastane, tavaliselt elurõõmus poiss. Oleksin väga tänulik, kui Te järgneva pika teksti läbi loeksite ja vähemalt prooviksite aidata.
See toimub kõik ühe ilusa tüdruku ümber ühest lühifilmist, mida ma rohkem kui kolm aastat tagasi nägin. Ta isegi meeldis mulle natuke tollel hetkel ja siis ma sain ta päris nime teada. Ma nii-öelda "jälitasin" teda Facebookis ja püüdsin aru saada, millise inimesega tegu on. See kõik kestis mingisugune kaks päeva, maksimum, isegi vähem vist, kui ma teda jälgisin ja imetlesin. Sama kiirelt kui ma ta leidsin, ta ka kadus minu peast.
Nüüd oleme jõudnud aastasse 2020, detsembri kuusse. Väga vähe tunde magades, suutsin ma ikka kuidagi ühel ööl und näha. Uni oli ligikaudu järgmine. Ma nägin, et minu vanem vend sai uue pruudi ja see oli see tüdruk. Või noh tegelikult ma ei ole kindel, kas see oli tema, kuid salapärane tüdruk oli väga tema moodi ja tegin järelduse, et mu aju üritas seda lühifilmi tüdrukut näidata eeltoodud sündmuste pärast. Igatahes, seal unes mu vend siis tuli ja tutvustas perele uut neidu, kes oli ääretult tore ja kaunis. Ta oli nii siiras, nagu poleks kunagi näinud kurjust maailmas. Seal unes ta rääkis ka minuga. Lihtsalt see, kuidas ta oli ja hoidis kinni mu vennast, pani mind temasse armuma (seda on väga raske seletada). Ja juba unenäos ta hakkas mulle meeldima. Ammu pole ma enam tundnud unenäos, et see nüüd PÄRISELT elus toimubki. Ma tahtsin isegi sõpradele sellest kohe peale ärkamist kirjutada, et mu vend sai uue, maailma parima pruudi. Ilusamat und pole mina oma elus näinud.
Niisiis ärgates üles, tundsin, et ta hakkab mulle järjest rohkem meeldima; tundsin suurt kiindumust tema vastu. Vaatasin kohe peale üles tõusmist tema lühifilmi ka, mis oli halb mõte, sest siis ma hakkasin teda veel rohkem tahtma.
Peaksin kindlasti ka ära mainima, et tüdruk on minust umbes neli aastat vanem ja mitte keegi, vähemalt sellises eas, isegi ei mõtle endast noortematele poistele. Järgmine probleem on see, et ta on küll eestlane, kuid elab teises Eesti linnas ja sealgi ta ei peatu eriti kaua, kuna õpib välismaal. Välimuses on ka kindlasti asi, ta on väga ilus (minu maitse järgi), aga mina olen endaarust sellise keskpärase välimusega. Mitte küll kole, aga pole ka teab mis Uku Suviste vms :D.
Ja siin ma nüüd siis olen. Ma tunnen, et mitte keegi ei saaks mind õnnelikuks teha, peale tema. Ainuke unistus on tema. Tema nagu olekski see ainus minu jaoks, kes suudab silma särama panna. Tunnen vahel, et nagu mitte kedagi teist ei oleks maailmas peale tema. Selline tunne, et isegi, kui näiteks mingisugune supermodell pakuks mulle ennast, siis ma lihtsalt ei tahaks. Süda tilgub verd selle tüdruku järele. Nüüd ma ei saagi enam aru, mis toimub, mis on reaalne ja mis ei ole, kui mingi täiesti suvaline unenägu ja üks tüdruk suudab mind niimoodi ennast tundma panna. Ta isegi ei tea, kes ma olen. Me pole mitte kunagi kohtunud ja ma isegi ei tea milline ta päriselt on iseloomult. Aga siiski armastan ma teda oma sõpradest ja oma perest ja kõigest, mis siin universumis on, rohkem. Mis minuga toimub? Ma pole mitte kunagi varem elus nii ennast tundnud. Jõulude aastavahetuse pärast olen ka iga aasta elevil, aga nüüd on need kaks asja nagu meie Maakene suures universumis - täiesti tähtsusetu. Ma ei tea, mida teha. Ei tea, kuidas sellest suurest kiindumusest lahti saada, et elada jälle oma rahulikku ja tavalist elu. Jah, ma saan aru, see ongi armumine, midagi, mida ma pole kunagi tõeliselt kogenud, kuid kunagi on ikka esimene kord. Aga möödunud on päris palju aega ja ma ikka veel ei ole temast üle saanud. Kipuvad pähe tulema suitsiidi mõtted. Jah, ma tean, et see ei ole mitte kunagi lahendus, kuid praegu tundub, nagu see oleks ainuke tee välja. Uskudes, et mul poleks temaga mingit võimalust, olen ikkagi mõelnud veel lahenduseks ootamise, mil saan umbes 20 ja siis proovida temaga kohtuda. See oleks väga piinarikas aeg, mida oodata. Võibolla kohtan üldse kedagi teist, kuid kahtlen sügavalt, kas saaksin elada ilma oma tõelise armastuseta.
Aitäh, kui lugesid selle lõpuni. Palun veel erinevaid lahendusi ja seisukohti.
 
aga miks sa filmist linki ei pannud 09. jaanuar 2021, kl 12.59
Sa ju näitlejasse armusid? Sinu pakutud lahendus pole küll lahendus.
DrLight 10. jaanuar 2021, kl 14.34
Ta tegi minu teada kaasa ainult ühes gümnaasiumi õpilaste poolt tehtud lühifilmis, mis isegi pole nii kuulus. Seega pole ka see tüdruk (veel) eriti kuulus näitleja.
Sellepärast postitasingi, et tahaks näha ka teiste lahendusi ;) et ei teagi täpselt veel ise, mida teha.



Toimetatud 2 kord(a). Viimati DrLight 10.01.2021 17.21.
 
To: drlight 10. jaanuar 2021, kl 16.24
Lahendus on, et ära tee midagi temaga seonduvalt. Suhtle rohkem sõpradega , filmi ja sotsiaalmeediat ei jälgi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!