Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Mehest materiaalselt sõltuv
 
sõltuv 13. märts 2022, kl 11.26
Olen üks äraütlemata rumal naine, kes lasi armastusel (ja ka rahal) ennast nii pimestada, et loobusin mõned aastad tagasi enda rahalisest vabadusest (mul oli töö, sain endaga kenasti ise hakkama jne). Tutvusin paar aastat tagasi jõuka mehega, kes ajapikku suunas mind koduperenaiseks ning tegi mind endast materiaalselt sõltuvaks. Tunded olid suured, materiaalselt hea elu. Olin nõus loobuma enda iseseisvusest ning minust saigi ühel hetkel koduperenaine, kellel enda rahakotis huugas tühjus.
Tänaseks on suhe aga jõudnud staadiumi, kus ma enam suhet ja seda meest enda ellu ei taha. Pidev alandav käitumine minuga, mina olen suhtes mitte keegi, minu arvamus ei loe vähimalgi määral. Kõik, mis suhtes otsustatakse, lähtub vaid mehe soovidest ja arvamustest.
Mind manipuleeritakse pidevalt, et kui miski ei meeldi, siis paki asjad ja mine ära.
Kannatasin kaua, tänaseks on mõõt täis. Tundeid mehe vastu enam pole (need tunded olid pikalt, isegi kui juba olin tundnud pidevat alandavat käitumist, aga ühel hetkel sai kannatuste mõõt täis), kuid hetkel hoiab kinni veel vaid rahaline pool. Kui ma päevapealt välja koliksin, siis oleksin kaks kätt taskus, taskud rahast tühjad. Kuhu elama minna, kui pole algkapitaligi, et korter üürida (selleks ju tihti vaja 2-3 kuu üüri ulatuses summa välja käia), nii ruttu ei leia ju uut töökohta, süüa ju tahaks ka. Rääkimata, et iga naine tahaks ju kord kuus midagi endale lubada, olgu selleks mõni kleidike või hooldusprotseduur salongis.

See on teema, kus saab väga selgelt minule näpuga näidata, kui rumal inimene, olen valmis kõik selle kriitika vastu võtma. Tean ka ise, kuid olen saanud täna elus meeletu õppetunni. Enam iial ei lase ennast liblikatest või rahast pimestada. Oma materiaalset seljatagust ei tohi kunagi hävitada ka mitte siis, kui mees on rikas, elu kinni maksab ja lubab pudrumägesid ning igavesti kestvat armastust kokku.

Ootan kogemusi, kui keegi on taolisest olukorrast lõpuks siiski võitjana välja tulnud. Kust alustada, mida teha. Ma olen nõutu. Soov on kindel - olen valmis loobuma kõigist nendest uhketest reisidest, kallist autost, vingest majast, kallitest riietest. Minu vaimne tervis on olulisem, mida konstantselt lõhutakse minu alandamise, solvamise, jalge alla trampimisega.

Lihtsalt infoks: lapsi meil pole. Vanemate juurde minna ei saa, olen juba piisavalt vana (31) ning pole vanematele kunagi rääkinud, milline vaimne terror tegelikult kodus käib. Mitte keegi ei tea seda, olen kõik endasse hoidnud. Ei näe mõtet selle avalikustamisel, keegi nagunii ei usuks, kuna fassaadi on suutnud see mees puhtana hoida ning kõik arvavad, et unistuste mees. Koduseinad näevad aga hoopis teist pilti.
Raha mees niisama ei anna mulle kunagi. Alati pean talle põhjalikult ära näitama, kuhu ja kui palju raha vajan. Mingit rahaga siia-sinna loopimist pole, seetõttu mingit raha kõrvale mul ei õnnestu panna (et siis korter võtta), kuna "niisama taskuraha" ei anna ta eales.
 
Musja 13. märts 2022, kl 13.19
Vanemate juurde saab minna küll. Meest usaldad vanematest rohkem, mis eriline prints tema on, mida lihane vanem pole? See on ajutine ja võid ise kommunaalid, toidu tasuda, süüa teha, koristada kuni üüriraha koos. Või mehe kõrvalt, kui see ähvardab, aga reaalselt välja ei viska. Oleneb, mida õppinud oled, kas selles valdkonnas sinu kodukohas leiab tööd.
 
Karymsik 13. märts 2022, kl 14.35
Sääraseid mehi ühendab üks: nad teavad, et jääd temaga, ja nad ei saa/ kardavad ja iseseisvaid naisi. Nad kardavad, et lähed tööle, saad iseseisvaks või neist edukamaks isegi.

Nüüd on see oht, et kuna mees on all talk, no action, siis võtad sina nõuannetest üle selle, mis sulle meeldib - mees ei jäta tegelikult maha ega viska välja - on sõnum, mida ootad. Sisimas tegelikult armastad teda, kuigi eitad, et koduseinte vahel mõnikord toimuv sind väga ärritab. See on põhipõhjus, miks naised elavad väga kaua taoliste meestega. Lihtsam on süüa teha , luksust nautida ja oma aja peremees olla. Tööle minnes oma aega pole ja luksust, uusi riideid, salonge samuti mitte. See on see, mis sulle meeldib. Hirm selle kaotamise ees paneb mõtlema mõtteid, et läheks lahku. Nii arvan mina, mitte eksperdid. Kahjuks on alati palju plusse, eriti see, et siis ei napsa keegi teine su meest omale, sest kaks aastat oli teil väga hästi ja teisel naisel hakkab sama hästi olema.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!