Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Mees tahab saada last kellegi teisega.
 
Mida teha 08. august 2022, kl 20.30
Olen suhtes endast 16 aastat noorema mahega. Minul endal on 1 poeg juba olemas, kes juba täisealine. Ise olen pärast tema saamist sterilisseritud. Nüüd on ka menopaus käes. Mina lapsi ei saa enam. Ja mu elukaaslane soovib saada oma last. Kuid ütleb, et see laps jääks meile endile. Kuidas talle seletada, et nii lihtsalt see ei käi!? Kuidas sünnitunnisusele ema nimi siis panna? Mina ju ei saa olla ema, kuigi isa nime saab panna. Ega Eestis ju pole lubatud ka surrogaatema olla. Ja kuidas see naine annab lapse meile hiljem!? Elukaaslane on hindu, tema kujutleb, et asi on lihtne. Tema lihtsalt tahab last saada ja arvab, et see laps jääb meile endile. Aga mina ei usu, et Eestis sedasi lubatud on. Või siis pean mina tegema läbi adopteerimise kadalipu!? See ei loe, et lapse isa on mu elukaaslane? Ja vaevalt et pärisema lapse lihtsalt ära meile annaks!?
Mida teha?
 
tegijad 09. august 2022, kl 01.36
Jh see vanusevahe teema, eriti noorema mehega kerkivad need küsimused. Loomulikult tuleb mees vabaks lasta, kasvõi vägisi, kui hakkab armastusest jaurama. Tulevikus, usu või mitte, on kõik pooled võitnud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!