Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Jahihooaeg
moosirull 13. aprill 2023, kl 16.27
Hei!
Praeguste maksude tõusmisega on vaba raha üpriski väheks jäänud. Laste nimel raban mitmel töökohal, abikaasa samuti. Aga lastele peab ju taldrikule midagi panema. Niisiis istusime Arturiga (mu abikaasaga) eile õhtul laua taha maha ja pidasime nõu. Parim lahendus tundus see, et ta läheb jahile. Niisiis metsamehed- andke mu abikaasale nippe, kuidas ta metsas ellu jääks. Ta on mul nii saamatu, et saab vaevu võileiva tegemisega hakkama. Ja varustus ka puudub. Ma ei taha teda niimoodi metsa lasta. Saab veel mõnelt metssealt pureda. Niiet kui kellelgi varustus seisab kusagil keldri nurgas, siis andke märku:)
Rongaküla ema 13. aprill 2023, kl 20.19
Minul mees käis ka eelmisel nädalavahetusel metsas, perepoeg Juhan oli ka kaasas. Varustus oli küll ilusti olemas aga kas nad seda ka kasutada oskasid seda ma ei tea. Väljusid kodust umbes kell 11 hommikul ja tagasi tulid siis kui õues oli juba pime. Ega mu poisid mingit saaki küll kätte ei saanud, tagasi tulles oli mu mehel Vellol üks kummik kadunud. Kirss tordil oli muidugi see, et Juhan olevat mulle feissbuuki saatnud pildi ja tule taevas appi minu Vello oli jõkke kukkunud, üks õng käes ja teine jala ümber seotud. Neil noortel paremat pole teha kui ainult pilte sellest kuidas keegi hädas. Tõesti keegi võiks pakkuda meestele mõnda metsas ellu jäämis koolitust.
 
Tu muusirullu 16. aprill 2023, kl 04.41
Ega siin vist paremt kyll pôle, kui et tuleb iks ise naese eest wällas olla! Laupä ôhtu tutz puhtaks ja Tallinna pääl pittu-kluppi. Ja ôigel hetkel jorsiga weccu vôi nurga tahha. Eks päälinnas keelega jorro ôrritamise-neelamise vôi augu-togimise eest visataks hästi nutsu. Erite häste, kui lased tuhnuda ona analo-kanalis… Jôudu tööle!
 
viimasele 17. aprill 2023, kl 01.04
idioot oled ve?
 
Kaarel Kirss 17. aprill 2023, kl 13.20
Tere kallid naised!
Ma lugesin teie kommentaare ja vaatasin, et te olete mures oma meeste pärast. Kallid naiskad, mehed saavad alati endaga hakkama olgu nad poisikesed või suured mehed. Aga kui ma nüüd teie küsimusele vastan, siis kallis moosirull, mul on üks jahivarustus garaažis olemas. Otsi mind Facebookist üles ja anna teada, saadan siis kindlad kordinaadid. ;)
Ilusat päeva.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!