Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Kui kõik läheb p****
Joosep 11. oktoober 2023, kl 16.43
Ma ei teagi kohe millest alustada? Ehk selles, et ma enam ei oska, ei taha (kuigi südames tahan) ei suuda.

Ma olen 42 aastane mees, mul on kolm last, oma maja, OK töö, hobid ja naine (vähemalt veel juriidiliselt), üle aisa ei löö, pidu ei pane, aga saunapäeval laval käimise vahel paar õlut ikka teen (samas pumbaks ka ennast ei joo).

Naine ei ole kunagi minuga rahul ja nagu ikka pikkade suhete puhul (23 aastat) olen ma tema hinnangul enamus asjdest valesti teinud. Alavääristan lapsi, alavääristan teda ja naeruvääristan jne. Korra aastas või paari tagant lajatab ta mulle kõik ette, mulle pere ja tema meeldivad, ma armastan teda ja lapsi ja ma tõesti peale igakordset etteheidete laviinin leian ennast nagu vagur kassike mööda seina äärt käimas (enda parandamise mõttes), et oleks ainult naisele meele järgi, sest ma armastan teda ja tõesti proovin et suhtes oleks temal nii hea olla, kui vähegi võimalik ja ikka ma varsti jälle näen/tunnen, kuidas ta silmad pilluvad sädemeid ja kui ta isegi mulle midagi ei ütle, siis vähemalt peale 23-e aastat olen omandanud oskuse, et ma saan aru, kui ma ei "käitu" õigesti.

Ei ärge saage valesti aru, ma ei peksa naist/lapsi ja tegelikult ka ei alaväärista neid, vähemalt mitte teadlikult ja tahtlikult, aga kuidas edasi? Naine ütles aasta tagasi, et ta ei tunne enam mingit seksuaalset vajadust minuga olla, ei mitte ainult minuga vaid üldiselt ta ei taha isegi mõelda seda, kolm sünnitust ja mittukümmend aastat hiljem ta lihtsalt ei ole enda kehaga rahul, kuigi mina ei ole kunagi seda ei maininud, ega öelnud (minule ta sobib täpselt sellisena nagu ta on alati olnud). Seega sunnitud tsölibaat, aga ma olen nõus sellega leppima, kui saaks perena koos olla. Ja no see aasta sain etteheiteks, et ma ei huvitu enam temast.

Ehk ma vist olen klassikalise võtmes võttes tubli tallaalune, aga ma tegelikult ei tunne suhtes ennast teisejärgulisena, aga ma ei suuda ka tema meele järgi olla ja samas ma ei taha isegi mõelda sellele, et ma peaks pere laili lammutama ja nagu naine viimasel korral ütles, et proovida eraldi elada, minuga on tore kodu "mängida" ja koos majandame pere väga hästi, aga talle ei sobi ja tema närvid ei pea vastu.

Ega ma vist siit mingit lohutust või mõistmist väga otsigi, lihtsalt ei ole kellegiga räkida kogu selle asjast ja ma lihtsalt tunnen, kuidas järjest mattun musta auku, kuigi tegelikult olen olemuselt selline, kes tegelikult näeb igas olukorras päikest pilve taga. Lihtsalt tahtsin vist südant puistata.
 
Harald 17. detsember 2023, kl 23.37
Sitt seis sul, Joosep. Naine on ilmselgelt sinust tüdinud ja elab kõik oma rahulolematuse sinu peal välja. Noh et keegi ikka peab kõigis tema hädades süüdi olema. Ehtne perevägivald. Mis siis, et naise poolt, mis siis et ainult vaimne. Vägivald ikkagi.

Mul suht sama sitt seis: Pikk suhe, kolm last, majad-autod jne. Kõik ilus ja lilleline. Aga naine on külm nagu kala. No ikka nii kuradi külm, et nutt tuleb peale. Ei kallista, ei musita, ei seksi. Peab päris näpuga torkima ennem kui vastuse saab. Olen pingutanud ja püüdnud kõike mis pähe tuleb teha aga tundub lootusetu juhtum. Olen nüüdseks käega löönud, mida kurat mina teha saan kui mind lihtsalt ei taheta. Tuleb tal minna lasta. Ehk siis annab aeg arutust ja partneri, kes mind ka tahab. Muidu tulebki see must auk, millest sa rääkisid. Hakkan jooma või sõidan ennast autoga puruks või midagi muud lollilt destruktiivselt. Parem õudne lõpp kui lõputu õudus.

Lastest on ainult kahju aga niimoodi edasi minnes võib isa endale lihtsalt jupi nööri leida ja see oleks lastele veel hullem kui lahutatud perekond.

Mine psühholoogi juurde ja puista südant, saad profesionaalset abi. Muidu hakkad ka ükspäev seda paela otsima.
 
Haraldile 19. detsember 2023, kl 12.51
Harald Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sitt seis sul, Joosep. Naine on ilmselgelt sinust
> tüdinud ja elab kõik oma rahulolematuse sinu peal
> välja. Noh et keegi ikka peab kõigis tema hädades
> süüdi olema. Ehtne perevägivald. Mis siis, et nais
> e poolt, mis siis et ainult vaimne. Vägivald ikkag
> i.
>
> Mul suht sama sitt seis: Pikk suhe, kol
> m last, majad-autod jne. Kõik ilus ja lilleline. A
> ga naine on külm nagu kala. No ikka nii kuradi kül
> m, et nutt tuleb peale. Ei kallista, ei musita, ei
> seksi. Peab päris näpuga torkima ennem kui vastus
> e saab. Olen pingutanud ja püüdnud kõike mis pähe
> tuleb teha aga tundub lootusetu juhtum. Olen nüüds
> eks käega löönud, mida kurat mina teha saan kui mi
> nd lihtsalt ei taheta. Tuleb tal minna lasta. Ehk
> siis annab aeg arutust ja partneri, kes mind ka ta
> hab. Muidu tulebki see must auk, millest sa rääkis
> id. Hakkan jooma või sõidan ennast autoga puruks v
> õi midagi muud lollilt destruktiivselt. Parem õudn
> e lõpp kui lõputu õudus.
>
> Lastest on ainult
> kahju aga niimoodi edasi minnes võib isa endale l
> ihtsalt jupi nööri leida ja see oleks lastele veel
> hullem kui lahutatud perekond.
>
> Mine psühh
> oloogi juurde ja puista südant, saad profesionaals
> et abi. Muidu hakkad ka ükspäev seda paela otsima.


Mul on väga kahju, et nii elu kujunenud. See naine ei andnud sulle elu ja see naine ei võta sinult elu. Ära anna teistele inimestele õigust sinu elu üle otsustada ja ära otsusta ka teiste elude üle.
Jah, need mõtted, mis kirjutad, on ajend lahku minna. Paariline peab midagi juurde andma, mitte võtma. Oled palju saavutanud. Kolm last on vägev ja aukartust äratav saavutus. Kindlasti leiad ka endale armukese, kui ei soovi lahku minna, ise sellist asja ei poolda, aga teiste inimeste eludes kaasa ei räägi. Peaasi, et see armuke sinusse ei kiindu, siis oled mässinud ta enda pere draamadesse ja sinu valu lõppeb, algab tema valu. Ütleks veel niipalju, et kõige selle saavutamiseks, mis sul on, on väga palju vaja vaeva näha ja see ületöötamine võib ka tervisele halb olla. Vahel ei olegi vaja mitut maja ja autot, et olla õnnelik. Kui oled edukas, siis vaevalt naine sinust lahku tahab minna, aga samas ei ole õige ka suhtes olla, kus kaks inimest on erinevate soovidega. Kokkuvõttes, respekt, et oled palju saavutanud, ise ei jõuaks.
 
Haraldile 19. detsember 2023, kl 12.55
Ning soovitan sul uurida aseksuaalsuse kohta. Võib-olla on sinu naine aseksuaalne või on hormoonidega mingi teema või on muud probleemid. Ei loe, et varem oli seksuaalne. Inimeste organism on väga keeruline.
 
ta pa ära end pedofiil 19. detsember 2023, kl 14.58
ahitaja ühe teeema poni autist äsparist siga wärdjas . kõik ei pea anaali ümber tiirlema sa taun. kõik pole mingid homod ja si ta fetishistid. võta tool ja köis ja tõmba end oksa . sa oled kasutu vaimuhaige kõnts . hapniku raiskaja.
 
oi ei ära tapa 20. detsember 2023, kl 07.54
soovin su lollide kommentaaride üle naerda veel
user_82c0f6 22. jaanuar 2024, kl 10.52
Kahju seda kuulda, Josep. Selliseid asju juhtub. Kui teil on jõudu ja näete, et ka teie naine "võib-olla" tahab asju paremaks muuta, võite saada nõu abielunõuandjalt, kuid see kõik tundub, et peate lihtsalt edasi minema
https://tutvumisportaalid.com/blog/kuidas-ule-sa...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!