Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
2,5 aastane on väga viril
 
prim 12. oktoober 2001, kl 15.38
soovitage, mida teha, meie neiu on viimasel ajal väga kapriisseks muutunud - joriseb ja viriseb. Nutt on väga kerge tulema. Lasteaia käib aga väga hea meelega. Kodus mängime ja mässame temaga terved õhtud, tema ikka pole rahul.Selline olukord teeb aga vaikselt ka meid mehega närviliseks. Ehk oskate midagi soovitada või tuleb suhtuda kui normaalsesse ajaärku.
 
merx 16. oktoober 2001, kl 21.06
kui ta käib lasteaias, siis on asi arvatavasti selles, et ta on õhtuks lihtsalt nii läbi, et ei tea ise ka mis endaga peale hakata, teie püüded teda veel rohkem tegevuses hoida ajabki teda nutma ja tujutsema, pealegi on see lapse ego tekkimise periood, kus laps alles õpib end endaks pidama. laske tal olla natuke omaette, kuulake rahulikku muusikat, väiksel lapsel on väga raskeend jagada lasteaia ja kodu vahel eks meenutage mis tunne teil endal oli esimesi kordi võõras keskkonnas olla
 
anna 17. oktoober 2001, kl 10.26
meil üldjoontes sama mure. Tüdruk on küll juba pisut üle 3 aasta aga jonnida ta armastab. Lasteaias ja külas on ta nagu kullatükk, ei mingit virisemist ega solvudes minemajooksmist (kodus juhtub seda oi kui tihti). Aga eks põhjus olegi vist selles, et kuskil peab ju laps oma mured ja paha tuju ka välja elama ning kus ta siis seda veel tegema peaks kui mitte kodus. Püüa oma last lihtsalt mõista, jonnitujude ajal aga ei maksa tast lihtsalt välja teha. Läheb palju kiiremini üle ja säästad ka enda närve. Mingil juhul ei tohiks lapse tujude järgi jooksma hakata, peaasi, et kallike ei nutaks. See teeb asja ainult hullemaks. Kui ta lasteaias meeleldi käib ja seal ennast normaalselt üleval peab, siis ei tohiks muretsemiseks põhjust olla.
 
tikker 17. oktoober 2001, kl 15.51
kas arstid on läbi joostud? selles vanuses lapsed ei oska sageli valude ega halva enesetunde üle kurta.
PS:lapsed aimavad õhust ka seda kui vanemad on närvilised, tujutud ning hakkavad jorisema.nõustun merx-i tähelepanekutega, pingelise tööpäeva lõpus on kõik väsinud...ise ka ei viitsiks mängima hakata, eriti kui päev on möödunud lärmakas seltskonnas nagu seda pakub lasteaed.
 
tikker 17. oktoober 2001, kl 15.53
PS. olen uulnud, et vanemad ise paluvad, et kasvatajad nende põnne lõunauinakut tegema ei sunniks.kas Teie 2,5-ne magab lõunatunnil? üleväsimus teeb ka tusaseks.
 
tolerant 18. oktoober 2001, kl 09.13
meie laps on eriliselt kange magaja. sageli tõuseb sõimes voodist siis, kui teised on oote juba lõpetanud. ka hommikul on voodist välja saamisegaraskusi. ja nii on see kogu aeg olnud. kui aus olla, siis on laps nende mängude algataja. ehitame maja, paneme puzzlet kokku jne on iga õhtused üleskutsed. meie veedaks hea meelega õhtuid rahulikumalt. eriliseks meelistegevuseks on isaga jalgpalli mängimine esikus. siis on ka tuju hea. nii, et suhtume rahulikult ja ootame "miksi". mõningate teooriatejärgi, pidid lapsed siis rahulikumaks jääma, s.t virin pidi taanduma.
 
tolerant 18. oktoober 2001, kl 09.14
vabandust tolerant=prim, vale nimi oli ette sattunud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!