Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
laps sai tänaval peksa
 
murelik 23. oktoober 2001, kl 14.50
Elame Tallinnas Nõmmel ja kuni siiani olin arvamusel, et Lasnamäe ja Õismäe rahvustevahelised tülid meie rahulikku paigakest ei puuduta. Paraku võtsid nädalapäevad tagasi suuremad vene poisid mu 7-aastaselt mütsi ära ja täna kuulsin kolleegi käest, et tema 8-aastase lapse piirasid suuremad vene poisid ümber ja peksid peaga vastu aeda. Ma võin ju selgitada, et need on rumalad poisid, aga tegelikult... Ma ei saa ju iga päev keset päeva töölt lahti küsida ja talle kooli vastu minna. Kuidas last julgustada või mida talle rääkida?
 
jaana 23. oktoober 2001, kl 16.00
Kesklinna LAstepolikliinikus on hea psühholoog... just selliste igapäevaste raskete probleemide lahendamiseks. Saab vanem kui ka laps nõu.
Aga isiklikult arvan, et kui nõu ei aita, tuleb siiski nii väiksele ise kooli vastu minna või kedagi selleks palgata. On ju Nõmmel palju pensionäre, kes oleks rahul kui saaks kellegile kasulik olla väikse tasu eest. Nii teeks mina. (olen isegi eluaeg Nõmmel, Hiiul elanud, karstin alati koolist tulles koeri, kes jooksid lahtiselt ja mind nuuskisid ja õhtuti kui tulin teisest vahetusest koolist, kartsin iga lähenevat musta kuju...)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!