Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Vaba aeg nädalavahetusel
 
Ingrid 06. november 2001, kl 15.20
Minu mureks, kui nii võib öelda, on ideede puudus, mida toredat võiks nädalavahetustel väikese lapsega koos teha (vanus 1,5 aastat). Suvel polnud tegevuse leidmisega probleeme, kuid mida jahedamaks ja vihmasemaks ilmad muutuvad, seda vähemaks võimalusi jääb. Seetõttu sooviksin jagada teiega teie kogemusi, mõtteid, ideid, soovitusi, mida teha ja kus midagi sellist toimub, mis pakuks huvi ka pisipõnnile. Minu teada kõik huvialaringid (beebikoolid, väikelaste tantsu ja lauluringid jms.) tegutsevad põhiliselt nädala sees ning kaua sa ikka Nukuteatris kõige pisemate etendustel käid. Jään huviga teie ettepanekuid ootama.
 
tolerant 06. november 2001, kl 16.19
lasteringe on ka nädalalõppudel. toredad kohad on nt muuseumid - loodusmuuseum, meremuuseum jne, kus midagi suurt ja selget väljas on. ka on tore terve perega väljas käia ja mõni samas eas põnniga pere kaasa kutsuda. lisaks on lapsele vaheldus ka vahel vanavanematega olla ja oma emmele issile puhkust anda. meie oleme neid variante, v.a lasteringid kasutanud ja lapsele on ikka meeldinud. tähtis on et isegi naudingu saad, siis on ka laps rahul.
 
ly 07. november 2001, kl 13.52
On olemas pubisid, kus nädalavahetustel lastega eraldi tegeletakse ja Sina võid rahulikult näiteks õlut juua ja pealt vaadata. Tean, et üks selline asub Mustamäel, kuskil taga Akadeemia tee kandis (loomulikult mitte kuulsate ühiselamute juures). Ma ei mäleta küll pubi nimetust, aga kindlasti osatakse infos midagi öelda. Seal käivad kindlasti paljud, need koosviibimised on vist üle nädala ja mis kõige rõõmustavam - tasuta, maksad ainult söögi või joogi eest.
 
Mann 07. november 2001, kl 16.40
Pühapäeviti peaks olema Nõmmel Buldogi Pubis lastehommikud.

Kord sattusin ühele neist - oli lastele mingi nuku- vms. teater, pärast kõiksugu ringmängud. Mingit eraldi sissepääsumaksu polnud. Näha oli, et kõik alla-meetri-tegelased siblisid mõnusalt ringi ja vanematel polnud ka muret, et lapsed silma alt ära kaoks.
Ahjaa - ja siis saab ka laudu broneerida, oli tookordki ühe lapse sünnipäev, ülejäänud saal aga teiste päralt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!