Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Ma magasin õpetajaga!
 
Karm 12. november 2001, kl 15.59

Me käisime koos teises linnas,ja juhtus nii et olime vahekorras.Algul ma olin küll väga ehmatanud just selle pärast et ta on õpetaja,üle 50.a ja mina olen 20.a. tüdruk.Pärast juhtumit ta oli küll teistsugune- väga õrn,tähelepanelik.Ma juba mõtlesin et meil hakkab suhe tekkima,tema ju meeldib mulle ka!Aga nüüd on hoopis teisiti.Ta suhtub väga hästi,aga mitte rohkem.Ma juba rääkisin temaga oma armastusest(ma ei karda seda sõna),aga tema ei öelnud midagi.Ütles et nii on parem.Aga mida ma teha saan kui ma esimest korda oma elus olen armunud?
Ei kujuta ette mis minust edasi saab.Palun aidake.
 
mari 12. november 2001, kl 22.32
see on nüüd küll kellegi totter nali, ma arvan...
 
juta 13. november 2001, kl 08.01
Ei usu, et nali, aga vanus 20 on küll uskumatu, sellist juttu usuks 13 aastase suust. Aga mida teha: hakka harjutama seda, kuidas sina tahad kedagi armastada, aga tema ei taha sind nähagi. Seda tuleb edaspidi elus küll ja küll veel kogeda.
 
lily 13. november 2001, kl 13.02
.... magada õpetajaga .... kellel vanust on üle 50-e ... see peab tõesti nali olema!
 
kissa 13. november 2001, kl 18.20
ei usu ka et olid selle õpsiga kuid kui olid siis kindlasti oli tal hea meel ex vana hobune tahab ka kaeru,ja noort liha aga sa proovi talt suhu võtta võib-olla siis paned teda ennast armastama?inimesi on ju igasuguseid!
 
kr66p 17. november 2001, kl 17.55
aga miks mitte magada üle 50 aasta vanuse mehega? ilmselt on tal rohkem oskusi ja kannatlikkust naisele naudingu pakkumisel.

magamine õpetaja või ülemusega on mõistagi natuke küsitav - see teistlaadne suhe võib tekitada üsnagi keerulise rollikonflikti.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!