Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
üldlevinud tõekspidamised
 
Maria 14. november 2001, kl 17.29
Lugesin siin pool päeva teie kismat Bellaga. Naised, miks te ründate? SEletage palun, kas ma saan õigesti aru, et eksisteerivad mingid üldised kriteeriumid ja naistekeel, millest üleastumisel ei mõista sind ükski naine (ma ei mötle ebatsensuursusi) Mina näiteks ei saa läbi ei kosmeetikute, juuksurite, jms iginaiselike teenindusharude esindajatega. Kas on mingid erilised paroolid, mida tuleb nendega suheldes järgida? Kas naisel ei sobi olla küüniline, kas ta peab kogu aeg pakatama tolerantsist ja armastusest? Mitte midagi ei saa aru. Olen ka enda meelest naiselik ja kena naine, kuid naiste seltskonda lihtsalt ei suuda sulanduda, kuna kõik arvamused on risti vastupidised. (tööl mul enamik kolleege naised, ja täitsa häda on)... Siin ka - loen ja ei suuda enamusega nõustuda. No mis värk, jagage tarkust.
 
Minna 14. november 2001, kl 17.33
MARIALE:)
Vaata Maria, sina oskad oma seisukohta ja mötteid ka loetavalt, halbu emotsioone tekitamata sönastada, mida ei saaks öelda Bella "Maailm ja mina" kirjade kohta:(Bellal on paljuski öigus, ta vöiks vaid natuke öppida oma seisoukohti serveerima, aga ehk see ongi nii, et IDEAALPERES pole kohta öelutsemisel, seega on vaja ennast kuskil maha laadida, kas pole imelik?
 
yx_naine 14. november 2001, kl 17.46
Maria

Bella vastu on hakanud paljud aravatavasti just tema eneseväljenduse viisi pärast

kui siin erinevate teemade alla vaatad ja süvened - siis võibolla leiad ise ka et Bella on üsna ebasobival viisil valanud otseses mõttes solgiga üle paljusid, kes siia foorumisse oma mure üle aru pidama on tulnud - on ses siis midagi nii taunitavat, et inimene anonüümselt soovib mingis küsimuses abi, nõu ja tuge leida

Kas ei sobi olla küüniline (naine või mees mis vahet sel on)?

see on huvitav küsimus milline võib ja milline ei või inimene olla

ebaviisakas ei või kindlasti olla - see peaks olema sege juba üsna noores eas inimesele
 
Linda 14. november 2001, kl 21.30
Mina olen kyll kyynilisust eestlaste omaduseks pidanud, olgu siis mehed voi naised. Kellegi solgiga ylevalamise kohta ei oska kahjuks midagi oelda, kuna ei lugenud koiki foorume piisava tahelepanelikkusega. Sonasoda Bellaga meenutas kyll aga ladina-ameerikalikku seebiooperit... Minu jaoks oli huvitav see, kuidas yks inimene (enam-vahem) koigil harja punaseks suutis ajada. Votke ikka ka asja vahel lihtsalt kui kellegi arvamust... minu meelest ei tohiks ka siis, kui ennast puudutatuna tunti, hakata omakorda teist monitama. Olgem avatumad ja tolerantsemad. Kui ei sobi ebaviisakaks olemine Bellale, ei sobi see ka teile, kes te koik teda (ebaviisakaid valjendeid kasutades) kommenteerisite.
 
marimutt 14. november 2001, kl 21.50
ma ei saa aru, milles probleem. olen Bellaga 200% nõus ja minuarust on tal naiste hulgas vähelevinud oskus oma seisukohti kaitsta ka siis, kui kari õrnahingelisi daamikesi silmi pööritama ja kiljuma hakkab. kellele ta siis liiga tegi?? kõik, mis ta selle 10 klassi üliküpse õpilase kohta ütles, on ju jumala tõsijutt!!
 
Minna 14. november 2001, kl 23.55
Marimutile
See vöis olla tösi, tösi kasvatuslikus osas ja sugutegemise vahendite suhtes...kuid prbleem mis esitati, leian, et Bella pole kompententne sellele vastama!
 
marimutt 15. november 2001, kl 01.11
no ma arvan,et kui keegi tahab mingis küsimuses spetsialisti nõuannet, eriti veel raseduse jms osas, siis mingi delfi naistelehe foorum on küll viimane koht, kuhu oleks mõtet pöörduda! juba ette peaks teadma, et vastuseid tuleb seinast seina ja ei tasu võõraste inimeste arvamuste pärast meelt heita! seega peaks mõtlema, et siin on tegemist ikkagi fun'iga ja ei millegi muuga!
 
Merit 15. november 2001, kl 08.21
marimutt,

Ma ei taha väita, et Bellal ei ole õigus. Pigem vastupidi. Aga hale on lugeda, jälgida seda labast väljendusviisi, mida Bella kasutab. Kui rääkida, et Bella maailmapilt on arenenum keskmise naise maailmapildist, siis teoreetiliselt võib selles oma tõetera olla, aga reeglina on niisugused inimesed lihtsalt vait ja ei lasku üldse Delfi naistelehe foorumi laadsetes sõnavõtukohtades oma suud paotama, nagu ei lasku suur hulk mõistlikemaid mehi üldse sinnamaani, et hakkaksid naiste jaburatele mõtteavaldustele kuidagi kaasa elama või tundma...
 
ellu 15. november 2001, kl 08.41
Ma ei saa ka aru, kuidas see Bella kohati räme ja järsk väljendusviis kõiki nii hirmasasti määrib ja riivab? Oleme ja kõik siis anonüümselt, pikad traadid vahel, kuidas see pori sealt ekraanilt teile näkku pritsib? 60 vastust on teeninud! Tundub, et naistele ongi kõige suurem õnnetus kui mõni teine naine neist olulisel määral erineb, antud juhul siis lihtsalt kõnepruugiga. Kui mõnim mees vannub ja peeretab, on need naised küll vait nagu sulavaha.
 
yx_vaine 15. november 2001, kl 09.02
kallid naised
kes te siin uue teemana jällegi Bella küsimuse ja teiste suhtumise üle aru peate
Pqalun olege nii lahked ja lugege mu tänahommikune jutt selle "sapise bella" rubriigi alt läbi (ma ei hakkaks siia kopeerima - just seal lõpetasim)

ja siis kirjutage siia vastuseks millest ma elus valesti olen aru saanud?
tahaks ka targaks ükskord saada!
aitähh

PS kui bella moodi lahmima hakkate siis arvestage et ignoreerin, mitte et ei julge või oska midagi enam vastu kirjutada või nii..
 
ellu 15. november 2001, kl 09.32
Noh, mis sa solvud selle peale, et Bella arvab, et paksud lödiseva pekiga naised ei lähe meestele hästi peale ja abiks võiks olla kaalujälgijatega ühinemine? Kas siis pole tõde või? Ma ei tea, kas see on just elust valesti arusaamine, aga fakt küll, et sa ei talu alasti tõde.
Kas alasti tõde on siis niiiiii valus, näiteks ei viitsi kaalu jälgida tahaks, et siljmakirjalikud kiidaksid ja patsutaksid ja lohutaksid, et paks laps ilus laps?
 
kentaur 15. november 2001, kl 09.50
aga minul on Bellast kahju!
Ta on jõudnud oma eluga (vist)tippu ja tipus ongi väga üksildane ja kurb olla.Eks see teebki tigedaks.....
Pole ta ju kellegagi ega millegagi rahul,ainult enda ja oma lähedastega.
Aga naistel,nagu kanadelgi,peab ju kogu aeg milleski siblida olema.Muidu muutub elu igavaks.Bella elu ka.
 
yx_naine 15. november 2001, kl 09.56
ellu

ei tea kas sind kurvastab või mitte
ei solvugi - ise pole ka sellises olukorras olnud - et pekid ja mure et mees(mehed) ei vaata

minus on kahjuks kasvanud sisse selline tugev õiglustunne - kooli lõpetades kirjutati isegi iseloomustusse sisse

ei saa lihtsalt rahulikult kõrvalt vaadata kui niimoodi lahmitakse

muidugi nõuanne kaalujälgimise ja muus osas on ju ikka abiks - miks peab seda sellises toonis välja käima
 
24 15. november 2001, kl 10.43
Kuulge juba päris mitu arutlust on minu arvates täitsa vales rubriigis!
 
ellu 15. november 2001, kl 10.55
Vastupidiselt sinule, on minul jälle kogu aeg rohkem pekki, kui ma tahaksin, aga mõned mehed siiski vaatavad ja nendest mulle täiesti piisab. Ja ka ei solvu, sest tean, et välimus oma laiskuse asi. Jutust jäi mulje, et Bellal on kodus ainult mehed, nii minul ka ja lisaks veel töötan erialal, kus puutun kokku valdavat meestega. Ja meestega ongi lihtsam, pole mingit silmakirjalikku tilu-lilu: töö kas oin kvaliteetselt tähtajaks tehud või ei ole. Ja tasu on vastav ja punkt. Ja keegi ei püüa mõista ja lohutada. Elu palju lihtsam ja konkreetsem. Selline stiil jääb külge ja hakkab meedima. (muidugi ei pruugi ropendamist üle võtta)
 
yx_naine 15. november 2001, kl 11.01
Ellu

täitsa nõus

ja tegelikult oleme kukkunud tõesti valesse rubriike neid asju arutama

kuigi eks me kõik ole ka kellegi järeltulijad mis rubriigi pealkirjaks siin on
 
Marina 16. november 2001, kl 13.01
To Maria:
need ei ole üldlevinud tõekspidamised vaid enamus naistekollektiivis töötavad naised ei saagi välja öelda oma arvamust ,sest siis ruulib ainult kollektiivi arvamus,milleks on tihtipeale kohutav kade teesklus naiste vahel.See on nagu herilasepesa kuhu võõrkehal (oma erinev arvamus) ei ole asja.
Käib ainult üksteisele ära tegemine.Naised on omavahel väga õelad . Nii lihtne see ongi.
 
Marina 16. november 2001, kl 13.13
To Maria:
naistekollektiivis läbi löömiseks ära lajata laia puuga ja hoia madalat profiili.Ära kuuluta oma tõde ülepeade vaid jää endaks vaikselt ja väärikalt.See ,kes seda märkab või on võimaline seda märkama, siis oled sa leidnud esimese hingekaaslase ja ületanud tõkke herilasepessa sulandudes.
 
Suller 16. november 2001, kl 13.46
Minu poolehoid sulle Marina!Hasti 6eldud!
 
crissu 16. november 2001, kl 14.11
vot sellepärase ei istugi siia bellasugune kraaksuja
nagu siin ennegi jutuks on olnud - ei pruugi ta arvamusel iseenesest miskit sisuliselt viga olevat - vaid se viis kuidas ta oma arvamuse siia lajatab ei istu ja miks siinkirjutajad peaksidki sellega leppima?
maeisaaaru
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!