Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Mis toetused veel töusevad, kes teab?
 
Minna 16. november 2001, kl 11.28
Oli siinsamas naistelehes kirjas, et töuseb teise lapse ja eestkostel oleva lapse toetus!Lubati ka muid toetusi "upitada" on kellegil teavet, milliseid toetusi, ehk synnitus, vöi lapsega kodusoleku oma?
 
kiisu 16. november 2001, kl 12.29
leia omale hea tööandja, mõni firma maksab lapsehoolduspuhkusele jäävale emal lapse 3a saamiseni min 1000 eeku kuus...sõltuvalt palgast võib saada ka rohkem..vot nii!
 
Minna 16. november 2001, kl 12.39
Kiisule
Tööandja leidmiseks juba hilja, eriti veel hea tööandja.
 
anni 16. november 2001, kl 13.15
kiisule
ma võin kihla vedada, et sinu kirjeldatud tööandjat esineb märkamatult tühine % tööturul.
 
kiisu 16. november 2001, kl 15.40
eestis saab tööd firmas üle 2000 inimese, mis polegi tegelikult nii vähe..
loomulikult eeldab see ka, et oled mõne aja oma tööandjale lojaalne olnud. eks kõik ole ikka vastastikune..
loomulikult võiks sellised firmasi rohkem olla..
 
pia 19. november 2001, kl 10.29
Kiisule: Oleme kuulnud jah, et Hansapangas on sellised toetused, ega siis kõik ei pea pangas töötama. Kui küsimusele ei oska vastata siis pole ju mõtet niisama poosetada. Minnale: Toetuste kohta saab infot ilmselt pensioniametist sots osakonnast sealt kust siiamaani oled toetusi saanud.
 
Bella 19. november 2001, kl 13.21
Novot, ninnu-nännu Minnake, oled küll hea ja tolerantne, aga elamiseks vaja toetusi! Ja tahad kohe mitu tükki saada... Ja ise soovitad rasedale teismelisele sünnitada, et ta ikka ka tükk aega toetustest peaks elama, mitte ei õpiks omale enne titetoomist mõistlikku eriala ja leiaks õigeaegselt endale sobiva tööandja. Ei ole ilus...
Lisan täienduseks ühe psühholoogi maalitud koondportreele minust, et mul on kaks kõrgemat haridust ja välismaal omandatud teaduskraad ning lisaks töökoht, mis toob sisse tunduvalt rohkem eesti keskmisest palgast. Ning tööriietusena EI kasuta öösärki
 
inks 19. november 2001, kl 13.24
Jumal küll, oligi kaua rahu maa peal! Bella-@!#$ on tagasi!
 
inks 19. november 2001, kl 13.24
see tsenseeritud sõna oli l i r v a
 
Bella 19. november 2001, kl 13.27
Nojah, tagasi ikka - vahepeal oli palju tegemist!!! AGA mis siis, kui ei meeldi ära loe. Üldiselt mulle tulemused meeldivad - mida rohkem lolle kanu, seda lihtsam minul!
 
Bella 19. november 2001, kl 13.35
Ahjaa, teadmiseks kõigile- meessoost ma küll ei ole, kohe kindlasti mitte - just vaatasin püksist järgi...
 
crissu 19. november 2001, kl 13.46
kes kuudiukse lahti jättis?
leidis ka koha, kus jälle haukuma hakata

Bella jäägi sina oma enese tähtsate toimetuste manu - ja kontrolli aegajalt ikka mis sul püksis on - lase siin inimestel rahulikult viisakalt mõtteid vahetada - pole vaja tatti pritsima tulla kui millegagi ei osaka aidata

ja kui sul kanakarjas ei meeldi siis ära tüki siia

edu ja õnne töös ja isiklikus elus!
 
Boikott 19. november 2001, kl 14.16
Üleskutse ignoreerida Bellat, ükskõik kui haisvat solki ta suust välja ajab. Las ameleb selle sees üksipäini.
 
yx_naine 19. november 2001, kl 14.29
jah iga uue teema juurde tuleks koheselt selline hoiatus üles sättida
 
lily 19. november 2001, kl 15.09
Siiani olen olnud lugeja (muigaja) teie sõnasõdades Bellaga. Pean ütlema, et see kõik on väga naljakas. Paljuski on tal muidugi jutt õige, aga sõnavara jätab küll soovida.

Aga tõesti - ju see Bellakesel eesmärgiks ongi - palju vastukaja just tema arvamustele - olenemata teemast ja kohast, kohati tundub, et ta tahab hirmsasti tähelepanu just endale tõmmatam ja nagu näha, see tal õnnestub. Parim viis tema sapiseid arvamusi vältida, on mitte välja teha - küll ta siis varsti tüdineb.

Kahjuks lastetoetuste kohapealt ei oska nõu anda, pole tarvis olnud veel kokku puutuda (õnneks või kahjuks, kes teab).
Igaljuhul jõudu ja edu teile edaspidisteks sõnasõdadeks!
 
kiisu 19. november 2001, kl 15.19
selle poosetamisjutu jätkuks:) kõik teavad, et riigi peale ei tasu loota, ainus võimalus on ise oma eluga hakkama saada ja mitte pidevalt ohkida, et millal küll toetused tõusevad ja miks mees nii vähe raha koju toob..soetage lapsi vähem ja ärge virisege, äkki oleks mõistlik nõukogude võimu alla tagasi minna või mis??
üleüldse, kui ikka ei jaksa last kasvatada, siis ära sünnita...
 
Minna 19. november 2001, kl 21.26
Neile, kes räägivad "synnitamisest" riigile:)Keegi ei synnita riigile, toetus mulle kui symboolne asi riigilt on vöi pole, tekkis huvi, kuna silm jäi naistelehes löigule pidama:)Aga köigile kiibikatele soovitan lyya otsinguisse söna lastetoetus...kuskilt jääb silma Soome, Rootsi, Saka, taani ja paljude maade toetused:)Siis tulge tagasi ja räägime edasi!Kui riik on vötnud omale symboolse vabaduse toetuseks, siis ärgu olgu see ka symboolse mönitamisena! Veelaparem, jäägu see olemata!
 
Minna 19. november 2001, kl 21.38
Ehk kokkuvötteks, kes töötab ja söltub miinimumpalgast, seda huvitab selle töus, kes töötab tunnitasuga(köige madalamaga) seda huvitab selle töus, kellel suurem palk, tahaks aga väiksemat tulumaksu...jne...jne...kes lapsehoolduspuhkusel ja paratamatult tegeleb lapsega, ning mida riik ka "jöudumööda" finantseerib, siis teda huvitab see! Ei ole önneks riigist ja toetusest "sötlane" aga väga kahju on emadest, kelle elu need toetused suuresti möjutavad, pole mötet hakata siin erinevaid olukordi välja tooma. Kes leiab, et toetuste järgi pärijad synnitavad vaid riigile, jäävadki seda leidma! Nemad ei synnitaks parema meelega kunagi, naudiks elu ja poeks vastutuse eest körvale (önneks läbikukkunud) lastetusmaksu makstes!
 
crissu 20. november 2001, kl 08.39
eks see lapsetoetuse tõus 75 krooni teise lapse puhul on ikka tõsine toetus küll:(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!