Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
lapse sünd
 
jaanika 30. november 2001, kl 13.09
Mul oleks selline küsimus naistele, kes on saanud juba emaks.
Millises suunas on teie suhted oma mehega pärast lapse (laste)sündi muutunud? Olen nimelt lugenud, et osasid naisi pärast sünnitust seks enam ei huvita jne (ise olen praegu väga suure seksuaalvajadusega, naudin seda ja soovin, et see nii ka jääks) Samas on ka üllatavalt palju olukordi, kus mehed pärast lapse sündi naise maha jätavad või teisi naisi jahivad. Võib muidugi olla, et viimatimainitud olukord on sellisel juhul, kus mees last ei soovinud.
Olen noor naine (25 aastane), mees on minust mõnevõrra vanem ja soovib väga last. Ise ma praegu lapsest eriti huvitatud pole, aga mingil ajal tuleb see ehk ära teha.
 
ana 30. november 2001, kl 14.43
mina täheldasin seksuaalvajaduse langemist paaril esimesel korral peale sünnitust, aga selle dikteerib loodus, sest sisikond peab paranema, hiljem aga ei ole olnud mingeid probleeme! PS! Kui toidad rinnaga, siis hoia käterätik ligi, sest mida rohkem "hea" hakkab, seda suurema survega hakkab rindadest piima jooksma!;-) Kui on armastav suhe siis on see aga mehe jaoks väga lahe! Muidu võib aga piinlikus tekkida!
 
tsinna 30. november 2001, kl 14.53
Eks see oleneb vist kõige rohkem sellest jah, kas mees last tahtis või mitte. Mehi on ka erinevat tüüpi. Mõni on pereisa tüüpi, mõni don Juani tüüpi. Neile viimastele võib naine oma seksiobjekti imago kaotada ja emaks muutuda. Millekski mitteerutavaks siis.
 
jaanika 30. november 2001, kl 15.09
Mees on mul sellist rahulikku tüüpi rohkem, ise olen aga selline, kes tahab palju seltskonnas ja väljas käia. Kardan, et lapsega jääksin justkui vangi.
 
Kathy 30. november 2001, kl 15.14
Muidugi on peale sünnitust veidi taastusaega tarvis, ja pisike nõuab ka omajagu energiat. Kui sul on kõrval arukas, armastav ja mõistev mees siis pole muretseda midagi.
 
Kathy 30. november 2001, kl 15.17
Kui väljaskäimissoov on tugevam siis pole mõtet veel last soetada.
 
Mammamiia 06. detsember 2001, kl 16.11
kathyga nõus, vist on veel vara last muretseda, kui kärsitu oled. paar aastat võiksid ikkagi lapse päralt olla. või vähemasti võiksid siis toredad lapsehoidjad abiks olla, kui seltskonda minna tahad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!