Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Tegevust lastele
 
Kathy 03. detsember 2001, kl 23.42
Soovitage laste jaoks huvitavaid tegevusi. Näiteks oleme teinud lastega selliseid asju: laotasin suure tüki paberit maha ja lasin lastel sinna pikali visata, joonistasin nende keha kontuurid. Nii nad said endi kujutistele joonistada silmadest varbaküünteni välja kõik mida tahtsid ja värvida rasvakriitidega. Teine võimalus: panin paberi teibiga servast- servani laua külge ja andsin neile HobbyHall-id jms ajakirjad kätte + käärid ning liimi. Mitu päeva kostis nende toast ainult rahulolevat nohinat ;) Äkki on teistel emmedel lisada põnevamaid ideid?
 
Ginger 04. detsember 2001, kl 18.29
... plastiliin, puzzled (ka ise tehtud), konstruktorid, kastanitest ja tõrudest loomad, paberist volditud jänesed ja koerad, pabernukud ja nende riided, klaasi peale joonistamine...
 
ema 07. detsember 2001, kl 22.48
Küsimus oli küll koduste tegevuste kohta, aga meil on plaanis üks muu, loodetavasti põnev ettevõtmine järgmisel laupäeval (15.dets.).

Vaadake ise:
http://tallinn.audentes.ee/lastekool/joulukunstipaev.php
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!