Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
lapse sünnipäev
 
Annika 04. detsember 2001, kl 12.51
Põngerjas kohe saamas 5aastaseks ja vaja korraldada sünnipäevapidu. Kodus jääb mudilaste möllamiseks ruumi natuke väheseks. Andke nõu, kus pidada lapse sünnipäev. Kas peale kiirsöögikohtade lastenurkade on ka kuskil mujal võimalust pidu teha? Äkki kellelgi on meeldivaid kogemusi?
Oleksin väga tänulik.
 
maia 04. detsember 2001, kl 13.03
Olen täheldanud, et aegajalt on Pirita TOPis lasteujula reserveeritud, sest et on sünnipäev. Ise seal küll pidanud pole.
 
piix 04. detsember 2001, kl 13.14
ise pidasin poisi 6. aasta synnipäeva loomaaia vastas asuvas keeglisaalis. panime kõige äärmise raja kinni, sellel käivad servad yles ja seega sai 4. aastane tytar kuuliloopimisega hakkama. aga muidugi suure seltskonnaga pole seal ehk mugav....
ja narva mnt. endises lastekohvikus (nyyd lost continent) peetakse kah pyhapäeviti lastesynnipäevi. isegi fredi ja kreisi-pööra on kohal...
 
mart 05. detsember 2001, kl 09.49
Mina olen pidanud lapse sünnipäevi last continendis (fredi ja teised laste sõbrad),Buldogi pubis (erinevad lastehommikud), loomaaias (renditakse välja see väike majake seal ees - suvel on küll tegemist rohkem),ning Bonnie`s (aasta lõpuni on seal küll kõik reserveeritud)5 aastase sünnipäeva pidamiseks on palju võimalusi.Võib ju veel lapsed teatrisse viia ja etenduse vaheajal või lõpus väikese laua broneerida.

Kena pidu.
 
Annika 05. detsember 2001, kl 18.35
Tänud huvitavate ettepanekute eest!
 
emily 06. detsember 2001, kl 16.02
Kas keegi viitsiks veel valgustada, palju need üritused umbkaudu maksavad? lost continent koos kreisi pööraga näiteks.
Kas niisama, ilma sünnipäevata, need päris mitmel pool korraldatavad lastehommikud tasuvad külastamist? Ja mis vanuses lastele nad sobiksid?
 
piret 06. detsember 2001, kl 16.36
lost continendi lastehommik kreisi pööra või mõne muu etteastega maksab 30.-, bonnies maksab sissepääs lapsele umb 50.- aga selle sees on mingi eine ka, buldogi pubis on lastehommiku pilet 20.-
Aga seda peab küll ütlema, et lastehommikud on sünnipäevalaste ja nende seltskondade poolt üsna hõivatud, ning üksikul lapsel võib seal pisut kurb olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!