Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
ebanormaalselt suur uni
 
maia 14. detsember 2001, kl 10.25
kas suur uni hommikuti (viimasel ajal täiesti talumatu) võib tähendada rasedust (on kahtlusi, aga kontrollida veel vara)... magan korralikult, käin trennis, aga ikkagi...
 
Scarlet 14. detsember 2001, kl 10.54
Omast isiklikust kogemusest võin kinnitada, et see on väga võimalik. Olen muidu väga hea magaja, st. unest puudu ei tule ja kui ikka lastakse, annan minna.
Aga 2 korda elus on mul olnud perioodid, et ei heaga ega kurjaga saa end ärkvele. Nii sügavalt maganud, et maavärin ka ei ärata ja kui mingi teadvusetaju tekkinud on lõpuks, siis lihtsalt lamanud, füüsiliselt võimetu ühtegi kehaosa liigutama. Lõpuks üles saades, päev läbi paaniliselt õhtut oodanud, et uuest magama pääseda. Mõlemad korrad on see periood kestnud ca 1 kuu ja mõlemal korral oli see esimene raseduse tundemärk.
Iseenesest ju vahva. Olen asja mõttes õigustanud sellega, et ju keha kaitseb mind. Teab, et 9 kuu pärast enam naljalt magada ei saa ja tuletab meelde, et nüüd tuleb võtta, mis võtta annab. :)))
Aga rõhutan veel, et see oli lihtsalt minuga nii ja sina peaksid siiski natuke teaduslikema meetoditega kindlaks tegema, kas oled rase või mitte.
Edu sulle.
 
maia 14. detsember 2001, kl 11.18
ega polex kyll selle vastu midagi, aga lihtsalt huvitav :) thanx:)
 
Tjejen 14. detsember 2001, kl 13.03
Mina olen kogu aeg väga hea unega olnud. Hommikul väga raske ärgata ja päeval ei ole mingi probleem tunniks täiesti "Välja lülituda". Õhtul aga taas nukkun teleka ees.
Rase ei ole, pigem asi madalas vererõhus:)

Olen proovinud ka erinevaid vitamiinikuure, mu meelest küll ei ole aitanud. Aga ma lolli meelekindlusega söön neid ikka ja uuesti:)
 
maia 14. detsember 2001, kl 13.06
madal vererõhk on ka tegelt teemax siin... ylemine naljalt ikka yle 85 ei lähe :) kehatemperatuur ka 36'ni jõuab harva... kui on, siis on haigus kallal või midagi..
 
kersti 14. detsember 2001, kl 13.15
Mina soovitaks sellist vitamiini nagu Q10. Annab energiat nii et mühiseb.
Rasedust vist unega küll diagnoosida ei anna ;)), aga kui oled, siis õnne sulle ja maga nii kuis jaksad, 9 kuu pärast ei saa enam üldse magada.
 
Q 10 14. detsember 2001, kl 13.43
Mu teada Q 10't toodab noore inimese organism niigi, vajaka hakkab jääma sellest alles keskealistel. Pole mõtet raha niisuguse asja peale raisata.
Mul ka selliseid perioode, et aina magaks, eriti sügis-talvel. Ilmselt organism vajab seda. Naine vaja 1-2 tundi uneaega rohkem kui mees niigi ja nt. 9 tundi magada pole veel mingi ebanormaalsus.
 
tea 14. detsember 2001, kl 14.44
Mina magasin jälle raseduse lõpus. Viimased kuu aega magasin peaaegu 22 tundi ööpäevas, ärkasin ainult lõuna ajal, kui kõht tõesti tühjaks läks.
 
Heli 14. detsember 2001, kl 16.16
Mina magasin teise raseduse ajal esimesed kolm kuud maha :)

Aga suure väsimuse põhjus võib olla ka pärmseen. See toob ka meeletu väsimuse. Kontrolli mida sööd ja võta kuur piimahappebaktereid. Aitavad kõhu mikrofloora korda saada ja isegi kui tegemist peaks olema rasedusega, siis tulevad kasuks teile mõlemale.
 
mees2 14. detsember 2001, kl 21.11
Kuidas saab uni olla talumatu? Magusam kui mesi...mis see on?
"Ülemäärane" uni on organismi kaitsereaktsioon. Mõtle järele millega oled end ära väsitanud (ka vaimselt)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!