Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
11-a sünnipäev
 
lisbeth 19. detsember 2001, kl 15.40
Kuna endal veel lapsi pole, palun abi kuidas korraldada 11-aastasele meeldejääv üllatus-sünnipäev. Mida neile meeldiks teha? Sünnipäev toimub maal, seega jäävad igasugu megazoned jne ära. Aga kindlasti saab huvitavat korda saata ka kodus. Tänan juba ette heade ideede eest.
 
Mann1 19. detsember 2001, kl 16.32
Kui prooviks äkki stiilipidu? Olgu siis näiteks kõik poisid tulnukad (mereröövlid, turvamehed vms.) ja tüdrukud kasvõi halastajaõed, peotantsijad, metshaldjad jne.

Kui minu poeg oli u.10-11 aastane, korraldasid nad sõpradega ise endale stiilipeo, kus igaüks pidi kehastama mingit raamatu- või filmitegelast. Oli meil siis külas Okasroosike, üks tegelane "Ränirahnudest", Zorro, mõni musketär, Nukitsamees, Pipi kaaskonnaga ja veel palju huvitavaid tegelasi.
 
tsinna 19. detsember 2001, kl 17.41
Eeei tea ... vist tobe mõte ... aga vii nad metsa, tehke lõket, küpsetage vorsti, otsi mõni loomade toidukoht, ehk näete kitsekesi ...
Pole ise midagi sellist teinud, idee tuli sellest, et kirjutasid, et toimub maal. Assotsieerus kohe lumiste kuuskedega. Maa võib muidugi olla ka midagi rahvarohkemat.
 
emme 20. detsember 2001, kl 16.58
Nii suured tahavad ise teha, loo ainult tingimused .Ära üle organiseeri.

9 ja 12 aastast ema
 
, 27. detsember 2001, kl 01.07
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!