Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
milleks mehele teine laps
 
Miiamariia 21. detsember 2001, kl 10.42
Mõned aastad tagasi tahtsin mina õudsalt teist last. Siis mees ei tahtnud, ütles, et parandame majanduslikku olukorda, saame võlgadest lahti jne. Noh, olin nõus, kuigi keha lausa nõudis. Nüüd tahab mees, aga ... Ta pühandab viimasel ajal kodule nii vähe tähelepanu, tuleb väga hilja, töötab ka laupäevad ja pühapäevad. Ärge arvake, et see on sissetuleku suurendamiseks - ei, raha saab ta ikka endiselt ühepalju. Ühiskondlikke kohustusi on endale soetanud jne. JA ta ei luba ka, et ennast parandab, kui ma lapsega koju jääksin. Aga ma ei taha nii - üksi kahe lapsega. Ma ei tea, kas ta tahab veel üht last selleks, et talle tundub, juskui ma hakkan talt käest libisema.
 
janks 21. detsember 2001, kl 11.31
Minul teist last ei ole, aga ma arvan et su mees tahaks ikkagi rohkem ennast koduga siduda ja lähedasi inimesi, milleks muidu teine laps? Ilmselt tunneb vajadust selle järele.
 
kersti 21. detsember 2001, kl 12.33
Mehed tahavad sellises olukorras last ilmselt selleks, et naise aeg oleks sisustatud ja ta ilusti kindlalt kodus püsiks. Kui mees ise ringi litutab, siis on ju naisel samasugune õigus seda teha. Väikese lapsega koos oleks see võimatu.
Minu meelest sellises olukorras last saada oleks küll viga.
 
mari 21. detsember 2001, kl 14.14
kas sina ei taha siis enam teist last? kui tahad, siis lase aga käia!
 
.Kaisa 21. detsember 2001, kl 14.50
Miiamariiale.
Oled endajaoks ju vastuse juba leidnud>ei taha olla yksi kahe lapsega.Kui NAINE hingest midagi tunneb,siis nii see ka on.Ju siis seitsmes meel ytleb sulle,et OOTA!Olen minagi seda meelt,oota ja vaata,saad teada p6hjused miks mehel kodu jaoks aega ei jatku jne...Praegu tundub,et eemaldute teineteisest tasapisi.Lapsed peavad kasvama sellises kodus,kus ka isal on tema jaoks aega.Varu kannatust ja aeg toob sulle vastused.
 
s 22. detsember 2001, kl 08.46
See on väga kahtlane, et ta ei jõua üldse koju. Kui mehel on juba nüüd mujal huvitavam olla, ei hakka ta ka röökiva imiku juurde tõttama. Mina ka ootaks, et saada selgust, milles asi.
 
Pipa 22. detsember 2001, kl 13.45
Nõus enamiku eelkõnelejatega.
Oota ja vaata mis saab, minuarust ei libise sina kuhugi, tema on hoopis ära libisemas...
 
Fey 02. jaanuar 2002, kl 12.46
Ootamine oleks viga- tuleb hoopis selgitama hakata, milles probleem! Väga sinisilmne suhtumine igatahes...
 
.Kaisa 02. jaanuar 2002, kl 17.54
Fey jutus t6etera sees.Valvel tasub olla alati.
 
tips 03. jaanuar 2002, kl 11.29
Aga kas mehelt küsida ei saaks? Noh, et kui ta ainult tööl on koguaeg, siis milleks teine laps. Tõesti tekib veidi selline tunne, et tahab sind koduseinte vahele suruda.
 
katz 23. jaanuar 2002, kl 16.50
Aga äkki on Su mehel nn. "titeisu"? Naistel ju on vahel, miks siis mitte mehel? Minu mees jälle tahaks kolmandat last, kaks suuremat on juba teismelised, ja kohe niiviisi ütlebki, et tahaks kedagi "nunnutada". Tegelikult tahaks ise ka, aga rahaliselt läheks esimesed aastad kole kitsaks. Õeldakse küll, et annab jumal lapse, annab ka leiva. Võib-olla et annabki, aga pangalaenu ja liisingut vaevalt tema (jumal) maksma hakkab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!