Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Söök
 
Bärbs 23. jaanuar 2002, kl 14.58
tere.mul on selline mure,et mida teha aastasele lapsele süüa lõunaks.ei taha kogu aeg ühte ja sama teha.ja mis on tervislik.tänan.
 
tsinna 23. jaanuar 2002, kl 15.53
Mul natuke vanem, aga mäletan küll veel, kui aastane oli. Mina loobusin just aastaselt lapsele eraldi söögitegemisest, hakkas sööma sama, mis meiegi. Hommikul sõime koos putrusid. Lõunaks sai meie toitu. Eriti fännas ta ja fännab siiani kana-wokki, mis peaks olema ka tervislik. Kõrvitsaid on igas suuremas poes müügis. Veel maitses talle hernesupp, kartulipuder hakklihaga.
Probleem oli selles, et mida talle õhtul anda. Mingi väikse jogurti, kohupiima, võileiba, näit pikkpoisiga. Või lõunast järelejäänud toitu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!