Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
lihtsalt kahju...
 
kretten 27. jaanuar 2002, kl 21.35
lihtsalt kahju on neist lapsevanematest kes kuidagi aru ei saa kus point on! alus puberteediea probleemidele pannakse tihti juba väikelapse eas.last ignoreeritakse ja lapse tunnustusvajadus jääb rahuldamata ning koike,mida ei saa kodust,otsitakse väljaspoolt.leitaksegi keegi kelle jaox oled autoriteetne ja edasine eluloik on määratud.syydi on alati vanemad,mis siis et nad ennast oigustavad suure töökoormuse voi jumal teab millega veel... ikkagi on see tegemata töö.kui imik nutab yxi oma voodis,ka see jätab ta ajju jälje.koik on talletatud ja määravad edasise käitumise ja valdavas enamuses on see oma mugavus,mis hiljem kätte maxab!kui laps petab usaldust,siis on side nork,sest tugevaid sidemeid on raske purustada! lapsevanem peab suhtlema lapsega samal tasandil muidu puudub moistmine.laps on alles kujunev isiksus ja keelud-käsud toimivad vaid siis,kui oled ise autoriteetne ja ka reeglitest kinni pead.kui tahad,et sind kuulatakse,räägi vaikselt! lapsele,ka suurele on ema tehtud pai tähtsam kui koosveedetud puhkus Kanaaridel.nii-et vaadake juba oma imikule julgustavalt otsa ja ta tuleb suurena ise abi paluma!!!
 
Merily 28. jaanuar 2002, kl 04.50
Kretten, head kommentaarid sul, võiksid Perekoolis (http://www.perekool.ee/foorum/) ka sõna sekka öelda, seal käib kohati siiani karjutamise propaganda, lugejateks ja vestlejateks aga sajad väikelapsi kasvatavad emad.
 
uitaja 28. jaanuar 2002, kl 12.35
tore on, kui inimesed ise suudavad mõista, et midagi valesti tehtud ja otsivad head nõu edasiminekuks, et võimalikke vigu vältida...
paraku sellises foorumilaadses keskkonnas on üsna raske teha see point arusaadavaks, kogu igapäevase käitumise ja suhutmise/suhtlemise mõju meie järeltulijatele (eriti on "tunda" mismoodi avaldub see laste teismeeas)
 
kretten 28. jaanuar 2002, kl 22.54
piirid pannaxe paika lapseeas.kas keegi on kysinud oma 3-aastaselt ega tal muret pole. ja mure on! kasvoi see,et lasteaias istus keegi tema tooli peal!aga kui laps harjub juba maast-madalast oma muresid kodus lahtirääkima,teeb ta seda ka teismelisena,sest ta on kogenud moistmist ja usaldust ja laob rahumeeli oma mured sulle ega lähe nurga tagant infi voi tunnustust otsima. teismeline on hästi juhitav kui oskad olla hea juht! jah,nad tahavad ise otsustada,aga kui eeltöö on piisav siis lasku käia ja sina juhid ikka,aga eemalt...
 
TONN 15. veebruar 2002, kl 16.57
"jah,nad tahavad ise otsustada,aga kui eeltöö on piisav siis lasku käia ja sina juhid ikka,aga eemalt"

Üsna vastik suhtumine, IMHO.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!