Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
@!#$ you
 
pirxx 31. jaanuar 2002, kl 22.24
Laps on kodus haige ja ta erinõudmise peale sai tehtud võileivagrillis juustusaia. Üksi köögis olles tekkis tal valmiva toidu vastu huvi ja seda vaadates jäi näppupidi grilli vahele. Oma muret kurtma tulles, ütles ta: @!#$ you näpp sai haiget! Jube on see kollektiivne mõtlemine, mis saab alguse lasteaias, jätkub koolis jne. Samas on ka arusaadav, et see teatav väljend on "rahvusvaheline keel", aga vaevalt, et 4-aastane juba nii arenenud peab olema. Jah, me võime kodus igasugu sõnu ja väljendeid vältida, kuid ühiskonnast ei saa lapsi ometi eraldada.
 
yx EMA 01. veebruar 2002, kl 05.55
ka minu lapsel (4-aastane) on @!#$ YOU sorm ,see oli tal juba 3-me aastaselt(jah lasteaiast).pean ytlema,et minu laps käib eliitlasteaias kuid ka sealon nii... minu arusr on jube vahva et laps nii ytleb,sest asja sisu ta ju ei tea ja see ongi natuke naljakas,aga mitte veel katastroof!
 
k 01. veebruar 2002, kl 07.38
Tonti küll, mida need lapsukesed siis ikka ütlesid?
 
Feliks 01. veebruar 2002, kl 08.31
Pole hullu...F U C K You oli kah umbes sel ajal poisil....a pärast küsimis, et kas tead, mda see tähendab....mõned näited juurde, et kas nt "vesi lahti" oleks sobiv väljend sellisel puhul...või "keera taha" ....hetk aega ja vestlust...asi sai korda...igal inimesel on omad parasiitsõnad, mis kipuvad külge jääma..isegi täiskasvanul, mis siis lapsest räkida....a selle F... You sisu rääkisime kah poisile ära...oli igatahes täiesti nõus, et kummaline jah, et sellisel puhul nõnda mõned tavatsevad ütleda:))
 
yx EMA 01. veebruar 2002, kl 08.34
pole hullu jah! ega ta tea asja sisu,aga oskab kasutada oiges kohas nagu täiskasvanu. see vist nagu aja märk...
 
pirxx 01. veebruar 2002, kl 08.49
Parasiitsõnad on jah igaühel, kuid teemat arendades mõtlesin selle all hoopis seda, kuidas laps oma sõrmi nimetab...
pöial, nimetissõrm ja f... sõrm
 
Feliks 01. veebruar 2002, kl 09.08
Pirxx: noh ütle talle siis, kuidas selle sõrme nimi on...et Pikk Peeter...tal endal kah ju palju kergem emakeelseid sõnu kasutada:))
 
pirxx 01. veebruar 2002, kl 09.37
See Peetri värk läks talle küll hästi peale! Lubasin talle hästi suure kommi viia, ka sina vist väärid seda :)
 
Feliks 01. veebruar 2002, kl 09.56
Pirxx: et mis proovisid juba ära või? :))))
 
kretten 01. veebruar 2002, kl 11.07
sa FELIX oled huvitav kuju! aga mind huvitax mix sa sona votad,et kas sellex,et teisi aidata, voi endale (enesehinnangule)+ punkte saada? su motted on väga head ,olen lugenud neid ka koerte kohta,aga ikkagi,kas oled maailmaparandaja voi ei ole? tervitades KRETTEN
 
elevant 01. veebruar 2002, kl 11.12
@!#$ on suht leebe väljend mu meelest. minu 1,5 a kasutab järjekindlalt sôna p.ts. kusjuures ta on selle ise välja môelnud-tuletanud, sônadest pats ja pots näiteks, mitte kuulnud. ja ei saa aru, mis see tähendab ja seletada nii tillule ka ei saa. aga piinlik on kui ta keelt väänab nii :)
 
Kass 01. veebruar 2002, kl 16.04
Nojahhh... minu väike sugulane armastas väga kõikesorti mütse. Kõikide inimeste käest palus mütse proovida ja siis kekutas peegi ees. Ja siis ühel kaunil päeval trammis nägi ühte tädi, kellel oli eriti uhke müts peas. Ja siis marssis mehike tädi juurde ja ütles sõna-sõnalt: "Tädil on ilus @!#$! Las poja proovib ka tädi putsi!" Lihtsalt suurest vaimustusest läksid sõnad sassi (vanus oli ligi 4) ja nii kukkus välja. Ema nahas ei oleks aga ise tahtnud küll sellel hetkel olla:))))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!