Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Lasteaia kasvatajad
 
murelik 07. veebruar 2002, kl 16.09
Küsin nõu mida teha, kui lapse lasteaia kasvataja on sulle täiesti antipaatne? Nii antipaatne, et kui hommikul lasteaeda sisse astud ja vastu vaatab see inimene, siis tahaks lapse kaenlasse võtta ja punuma pista, mitte selle inimese hoole alla jätta. Aga tööl peab käima ja selline asi stressab väga. Lasteaiakohtadega on nagu on, kohti peab ju ennem sada aastat kinni panema, vahel tundub et tegu on lasteaia juhatajate ``maffiaga``. Ei tea kui palju altkäemaksu oleks normaalne anda, et saaks lapsele lasteaia koha veidi kiiremini, kui 2-3 aastat?
 
svea 07. veebruar 2002, kl 16.17
Vaheta lasteaiakoht ära. Pane Kuldsesse Börsi või kuskile kuulutus, et vahetad lasteaiakohta. Võib-olla tuleb sul siis leppida, et pead last kusagile kaugemale lasteaeda viima, aga parem juba see kui et ebameeldiv kasvataja. Teine variant on juhatajale ja näiteks kasvõi ministeeriumile avaldus teha, et see kasvataja oma tööga toime ei tule, aga siis peaksid kaebused olema ka põhjendatud ja hea kui mõnede teiste lapsevanemate allkirju oleks ka. Kolmas variant on helistada hulk lasteaedu läbi, minu teada on küll selliseid lasteaedu, kus ei ole järjekordi. Neljas variant on valida mõni sobiv lasteaed ja minna kohale juhataja jutule ja ega muud ei aita tõesti kui rääkida, et oled valmis lasteaeda sponsoreerima. Viies variant on eralasteaed.
 
Kass 07. veebruar 2002, kl 16.53
Murelik: aga mis sellise antipaatia põhjuseks on? Kas kasvataja käitub lastega halvasti või ta sulle endale ei meeldi? Kui ta ikka lastega on hea ja normaalne, siis pole ju hullu, ega sina lasteaias rohkem ei käi, kui toomas-viimas. Ja kas seal rohkem kasvatajaid pole, kui üks? Ehk on võimalik vahetada?
 
pip 08. veebruar 2002, kl 09.09
Kui antipaatia on ainult sinus ja lapsel pole kasvataja suhtes midagi ebameeldivat, siis katsu endaga egelda. Sul ju tõesti pole rohkem vaja seal olla kui mõni minut. OLuline on siinjuures, et laps ikka hästi tunneks end.
 
Bella 08. veebruar 2002, kl 11.01
Aga mida see kasvataja siis TEEB?
 
Kersti 08. veebruar 2002, kl 21.31
Murelik: räägi kasvatajast.
 
tiigrike 19. veebruar 2002, kl 02.58
Mina tunnen inimese olemust täiesti intuitiivselt (eriti hästi taban esimesel kohtumisel) ja samamoodi võiksin lihtsalt mõne üksiku kohtumise põhjal otsustada, et selle inimese kätte oma last ei hoiustaks, ilma et kasvataja midagi "teeks".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!