Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Kingitused
 
Kutsu 12. veebruar 2002, kl 23.43
palun andke nou,mida kinkida 14 aastasele poisile,ja kas 10 aastasele tydrukule voib kinkida Barbiet-kas ta voiks selles vanuses sellest huvitatud olla.Ja millest yldse oleks selles vanuses lapsed huvitatud?
 
kiisu 13. veebruar 2002, kl 01.32
kes need 14aastane ja 10 aastane teile üldse on? kui lapsed siis te küll neid ise kasvatanud pole, et ei tea laste huvisid aga kui võõrad siis võiks vanemate käest nende huvialade kohta veidi aru pärida. 10 aastane tüdrukutirts võib otsida kanal 2-st peikat ja samas teine mängib trepikojas Barbiga. Poiste kohta samalaadne võrdlus teiste huvidega ehk.
 
Kutsu 13. veebruar 2002, kl 05.04
Ei minu lapsed pole jah ja vanemate kaest pole olnud voimalust kysida.Poisi huvialaks on korvpall ja tydukul nagu polegi midagi erilist...kogub kleepekaid....aga see jaaks vaheseks.Kel on samas vanuses lapsi voiks umbkaudu mingit nou anda.
 
Feliks 13. veebruar 2002, kl 08.12
Kui on huvialaks korvpall - siis kingigi korvpall..korralik pall - seda läheb korvpallihuvilisel ikka vaja. Aga 10-aastasele Barbit!? Ju sellises vanuses piigadele juba meikimisvahendid rohkem ära kuluksid:)))
 
Mann1 13. veebruar 2002, kl 09.02
Alati on hea kingitus raamat, neid on ka selles vanuses lastele üsna palju saada. Aga 10-aastasele tüdrukule - näiteks mõni kaelaehe vm. mõnus vidin (miks mitte ka ripsmetuúú), poisile näiteks mõni Navitrolla-pildiga T-särk, why not ka korvpall (õigus, Feliks) või veits taskuraha?
 
Musimumm 13. veebruar 2002, kl 10.22
10.a tüdrukule pole küll mõtet Barbiet kinkida. Pigem mingeid ehteid või riideid või tagasihoidlikke meikimisvahendeid või lauamänge (Monopol, Alias) või raamatuid või CD plaate / kassette.
 
mai 13. veebruar 2002, kl 13.05
14-aastasele poisile soovitan "Tehnikamaailma" tellimust ja igasuguseid vidinaid arvutile ja videofilme.
Piigadest ei tea isegi midagi- olen kahe poisi omanik
 
chameleon 13. veebruar 2002, kl 15.03
See, kas 10 aastane enam tahab barbit või mitte, on väga individuaalne küll. Minu sõbranna muigab vahel siiani, et tema omal ajal ihaldas seda nukku vähemalt kahekümnenda eluaastani. Tollel ajal neid lihtsalt polnud saada. Ja ega ta temaga mängida siis enam soovinud, aga lihtsalt tahtis.
Samuti tegin ma ise umbes 11-12 aastasena suure skandaali, kui mu ema väikesele onutütrele sünnipäevaks ilusa kaisukaru ostis. Nõudsin endale kah samasugust. Kõik sugulased imestasid, et nii suur tüdruk (ja nii loll! :))... Tegin selgeks, et seda "juba nii suur" olen kuulnud sellest ajast, kui kõndima õppisin, aga see ei anna neile mingit õigust mind kaisuloomast lõplikult ilma jätta! No ja sain oma karu... vahel võtan siiani kaissu, kui paha tuju juhtub olema. :)
Seega võimalik, et ka sellele neiule teeks see nukk veel rõõmu. Tasub uurida. Kurvem, kui ta ise sooviks, aga ei julge oma soovi avaldada, kartes suurte inimeste, või ka oma sõbrannade poolt väljanaerduks saada.
 
cat 14. veebruar 2002, kl 15.15
Nõustun Chameleoniga-minu väike neiu on juba 12-aastane, aga ihkab ikka veel endale karvaseid mänguasju.
 
Cathy 14. veebruar 2002, kl 17.08
mäletan endast et raamatuid lugesin kyll väga palju aga ausalt öeldes siis röömus ma kyll ei olnud kui neid mulle kingiti...nukke ja karvaseid elukaid aga armastan siiani-eriti kui elukad hästi suured on...
 
Kutsu 14. veebruar 2002, kl 19.24
suur tanu teile koigile.ma siiski votsin katte ja helistasin neile lastele ja kysisin otse,mis nad tahaksid,et ma neile tooks (ma nimelt elan Ameerikas).Tydruk ikka arvas,et talle Barbie meeldiks ja poiss tahtis korvapalli kaarte,mida ta kogub voi siis automudelit....nii,et jah lapsed on vaga erinevad.Igatahes see vaike tydruk kyll ennast veel ei meigi ja selle yle on mul hea meel-las tal olla pikk lapsepolv,kyll jouavad taiskasvanud olla.
 
Feliks 15. veebruar 2002, kl 08.37
Kuule Kutsu: et kui ameerikas, ja kui vähegi võimalust on, siis poisi puhul ärand nüüd kaartidega ainuüksi küllpiirdu - neid on võimalik siingi ohtralt saada, kui vähegi, too talle miskit audentset NBA sümboolikat kandvat - mõni tipptegija nimega särk, autogrammidega pall vms..kutt oma nooruses(loe lolluses) ei tea, mida tahta, kaartid on lihtslt viisakus ja tõenäoliselt poisikese hobi - neid kaartide korjajaid poisse on kohalikud kaartikaupmehed lihtsalt hulutanud, et oma äri ajada ja see hobi on tõenäoliselt peagi lahtumas.
 
Kutsu 15. veebruar 2002, kl 20.21
suur tanu soovituse eest.toesti see oleks paris hea kingitus.kasvoi korvpalli sark...kindlasti hakkan neid nyyd otsima
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!