Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
lapse sünnipäev
 
Eeva 27. veebruar 2002, kl 19.39
Tere!Olen ema Tartust ja tahaksin teilt häid nõuandeid lapse 5a.sünnipäeva korraldamiseks.Kas keegi teab häid kohvikuid, kus saaks lapse sünnipäeva pidada?Või on mõni asutus,mis tegeleks selliste asjadega?Korter on meil selleks liiga väike. Ja Mc Donaldis enam ei taha, sest liiga kitsas laste jaoks.Tänan juba ette! Eeva.
 
tolerant 28. veebruar 2002, kl 08.30
Ehk Auras?
 
Liis 28. veebruar 2002, kl 10.10
Aurasse ära nii väikestega kyll mine.Möni ehk ei oska veel ujuda ja seal ei jöua paljudel silma peal hoida.
Kahjuks ei ole ise Tartust.Kuid hiljuti käisin Wildes,kus tagasaalis ysna mitu lastekat tundus olevat.Pärast/enne saab Toomemäel ringi joosta ja end välja elada.Ning 5a puhul pole mötet söögiga pingutada.Kui lapsed tulevad koos vanematega,siis söövad enamasti vaid vanemad.Kui aga plaanid kutsuda vaid lapsed,siis isegi pisike kodu on siiski parem.Laenuta möni lahe video,mis pisut puhkust annab ning osta öhupalle jms,vidinaid,mis tegevust hoiavad.Selles vanuses lastel on kodus mönusam.
 
Nõiamaja 28. veebruar 2002, kl 10.24
Kui on transpordivõimalus, siis võiks nõiamajja minna. Asub u 30 km Tartust Kallaste poole sõita. Kaasiku turismitalu. Tel numbri saab Tartumaa turismiinfost Peremees on Vallot Kaasik. Seal on kanajalgadel nõiamaja, köisraudtee, hobusega viiakse sõitma. Papi riietub nõiaks ja tegeleb lastega, ajab juttu ja ringmänge teeb. Sauna eesruumis saab kaminasse tule teha ja laua taga istuda. Ja maksab see asi 100.- krooni tund, inimeste arvust sõltumata. Tasuks enne vaatamas käia kas sobib. Mina tegin seal oma lapse 3-aastase sünnipäeva möödunud oktoobris. Igati rahule jäin kuigi oli niiske ja porine aeg. Lastel oli tegevust küllaga ja maksma läks 250.- krooni pluss niks-näks toit.
 
Kristi 28. veebruar 2002, kl 14.32
Eelnevaga nõus, kui ainult lapsed kartma ei hakka. Nõid näeb üsna ehe välja. Riietus peab kindlasti hästi kodune olema. Meie käisime seal jõulude ajal ja lastel oli tõesti lõbus.
 
liisu 28. veebruar 2002, kl 16.38
Ka võiks, kui siiski otsustad sünnipäeva kodus pidada, vahepeal väljas käia, näiteks Ihastes ratsutamas. Lõbu ei ole küll odav, aga vaheldus on see küll. Kui väljas veel talve antakse, siis saab ju õues mütata, kelgutada. Ja aitäh nõia maja soovituste eest, endal ka sama vana laps ja see oli küll tore teada saada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!