Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
hoidjatädi
 
marita 04. märts 2002, kl 13.20
Tere emmed ja issid(ja teised),

kas keegi teab soovitada toredat hoidjat (nooremapoolne naine või mees) 1,8aastasele poisile?
Sobix ka 2- 5 lapse grupp, kes nt. käib ühe hoidja juures koos vms. Eelistatuim piirkond oleks Tallinnas Nõmmel kuid ka teised piirkonnad sobivad:)
Nii et kui keelelgi on meeldivaid kogemusi mõne toreda lapsesöbra-hoidjaga, jagage neid teistegagi, olexin väga tänulik.
Äkki önnestub mõni selline kamp ise kokku panna, kui huvilisi tuleb?
 
tsinna 04. märts 2002, kl 14.34
Soovitaks sul Börsi või/ja soovi kuulutus panna. Tuleb täitsa normaalseid inimesi. Ei tohi ainult esimest helistajat kohe tööle võtta. Telefonijutu järgi saad paar-kolm sobivamat välja selekteerida, kellega kohtuda. Kirjutad, et tahad noort. Ei soovita! Mul on kahe lapsega päris palju hoidjaid olnud, kuna läksin ise mõlemaga küllaltki vara tööle. Noored, nt tudengid, olid küll hakkamas, ja odavad, aga nii kui oma peika tekkis, polnud neil enam aega minu last hoida. Kõige parem on noor pensionär, 60-65. Et jõuab veel jõmpsikaga võidu joosta. Pensionäriga veel see pluss, et tal oma pension ka ju. Kui sa just rikas pole, et talle hästi palju maksta, siis see lapsehoidjatele tavaliselt makstav 2000-2500 kr kuus noort inimest ei toida.
Veel võiks hoidja elada kusagil mitte väga kaugel. Kui nt õhtul olete kaua väljas, saab ta jala koju minna või siis ei kulu taksoraha v palju.
Kui hoidja tuleb sinu juurde, on mugavam, lapsel nt lõunauinakut teha. Ja ei pea last iga hommik riidesse mässima, kuhugi vedama, ja pärast tagasi.
 
marget 05. märts 2002, kl 10.20
Mina ka otsin hoidjat oma 1,6-sele tütrele. Märtsi lõpust juba vaja. Panin kuulutuse ka, need pole veel ilmunud, ehk tuleb jube tung. Aga ikkagi...kui kellegi on/ keegi on tore hoidjatädi, võtke ühendust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!