Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Katoliku Kool
 
Liisi 21. märts 2002, kl 13.31
Kas kellegi laps õpib Tartu Katoliku Koolis, et kuidas seal see õppetase on. Pidi olema era-algkool.
 
liisu 26. märts 2002, kl 11.41
Tere, Liisi. Minu laps on kunagi õppinud. Küll ainult ühe aasta. Tasemega on nii ja naa. Ühest küljest pööratakse seal mõningatele õppeainetele, keeled jne palju tähelepanu, teisest küljest on tase suhteliselt ebaühtlane ja mitte siiski päris näiteks MHG-ga võrreldav. Aga. Ma tahaksin soovitada seda kooli hoopis millegi muu pärast. Minu laps, kes praeguseks on 13-aastane, küsis veel hiljuti : ema, miks te võtsite mu katoliku koolist ära? sest talle meeldis seal ja talle jäi sellest väga hea mälestus. klassid on väiksed, kool on kodune, õpetajad on ema eest, õhkkond on hea, lapsele õpetatakse aupaklikku suhtumist ümbritevasse maailma, koolis on nunnad, kes mõjuvad ka kõige pahuramale helgelt ja päikseliselt. Iga lapsega jõutakse tgelda, tema loovust arendatakse, metoodika on seal vist Montessori. Minu laps oli väga loov seal koolis, joonistas, meisterdas, luges, tantsis, võimles, laulis. Nad said argliku lapse seda tegema! MHG-s pole see ühelgi õpetajal senini õnnestunud. Vähemalt mõne aasta võiks teie laps seal küll käia, teise kooli jõuab ju alati panna, väiksel lapsel läheb kohanemine ka suht kiiresti. Ega seal lõpuni niikuinii käia saagi, ma ei tea, mis klassini praegu on. Mina soovitan küll, sest need kanalid, mis seal koolis avatakse, neid läheb hilisemas elus hädasti vaja, ja minu poisil läheb ka praegu MHG-s suhteliselt hästi, paremini igatahes kui vanemal lapsel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!