Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
kuhu edasi õppima minna?
 
Rocky 22. märts 2002, kl 18.58
Ok...mul nüüd vähe peamurdmist.Kes viitsib, siis võib nõu anda - oleksin tänulik. Hakkan lõpetama varsti põhikooli (jah, ma olen jõle titt ikka alles küll!) Aga värk selline, et peab juba tulevikule mõtlema.
Mu soov oleks minna merekooli. Tean, et sinna võetakse ka plikasid. Kuid kas sée on ikka hea idee? Kas sinna saaks ilma keska hariduseta? Või oleks mõtekas gümnaasium ikka ilusti ära lõpetada?
 
mari 25. märts 2002, kl 00.10
selgita kõigepealt välja, mis erialadel seal põhikooli baasil vastuvõtt on, kui üldse. Mereakadeemia on rakenduslik kõrgkool, niiet minuarust peab ikka keskharidus olema.
 
Nimetu 25. märts 2002, kl 12.37
Minumeelest on kõige targem omandada keskharidus ja siis alles amet või kõrgharidus. Tavaliselt jääb see keskharidus nõrgaks, mida koos ametiga omandada saab
 
kadi 25. märts 2002, kl 13.55
Kindlasti omanda esmalt keskharidus, kui see majanduslikult võimalik on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!