Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
"ime"- lasteaed!
 
Eeva 01. aprill 2002, kl 16.29
Jutt selline.
On Tartus üks lasteaed nimega "Poku".Kes peab ennast üleriigiliseks eliitlasteaiaks.Õigemini räägib nii lasteaia juhataja.Kuid mure selline, et see juhataja halvustab avalikult kõrval asuvat lasteaeda "Krõll", nimetades teda "peldikuks".Kus muide käib minu 5a. poeg.Kuna mu mitme tuttava lapsed käivad "Pokus", tean selle aia kohta palju kummalist,isegi muret tekitavat.¤Süüa saavad lapsed vähem kui peaksid.Kuna kokad ja juhataja pidada toitu koju tassima.Olen ise ka näinud suurte kottidega rõõmsalt kodu sammumas.Sõimelastelt läheb osa suurematele,et nad söönuks saaks.Maks aga kõigil ühesugune.Tihtipeale jäävad kasvatajad üldse söögist ilma- ei jätku.Kusjuures minu laps kõrval, sööb nendega võrreldes nagu kuningakass.¤Rühmades mänguasju pole. Lapsed peavad kodust ise kaasa võtma.Sõbranna kurdab, et kodus pole enam ühtegi tervet asja.Mängida ju lapsed tahavad.¤Suhtumine töölistesse on lausa ahistav, ma ütleksin.Isegi kivid kompositsioonides loeb üle,et äkki on mõni tööline selle pihta pannud. jne,jne,jne.Ei saa aru! Kas tänapäeval lasteaedu kontrollitakse?Väliselt küll OK.Kuid kas piisav eliitlasteaiaks? Vanemad kui lapsi aeda panete, uurige selle tausta!Esmane vuntsitud välimus ei pruugi veel eliiti tähendada! Ja veel, kontrollijad- minge kontrollima!
 
mari 01. aprill 2002, kl 16.58
kus see lasteaed asub?
 
Eeva 01. aprill 2002, kl 19.18
See on annelinnas Anne tn. jääb Saare poe kanti.
 
Evekas 01. aprill 2002, kl 19.51
Teata san.epidjaama. Nemad peavad kontrollima, et toiduportsjonid vastaksid normile. Ja juhataja möödalaskmistest informeeri haridusametit.
 
ull 02. aprill 2002, kl 08.37
Kuidas on võimalik, et pole mänguasju?
 
Eeva 02. aprill 2002, kl 10.08
Ilmselt on! Minu imestus oli sama suur.Ometi on maksu sees 50.- just selle jaoks.Ei tea kuhu see siis läheb, võta kinni!
 
ull 02. aprill 2002, kl 10.10
Selline lasteaed tuleks haridusametisse üles anda. kuidas sellega vanemad üldse isegi NATUKE nõus on.....
 
Norija 02. aprill 2002, kl 11.30
Ma ei saa ainult ühest asjast aru. Miks see Sinu probleem on?
 
cat 02. aprill 2002, kl 13.20
Minu lapsed käisid Poku lasteaias pererühmas(nüüd on nad juba koolilapsed neljandat aastat) ja võin ainult kiitvaid sõnu öelda. Kasvatajad olid fantastilised ja lasteaed oli siis imeilus võrreldes teiste lasteaedadega. Minu lapsed näljas ei olnud ja mänguasju LUBATI (mitte ei pidanud)kodust kaasa võtta. Lapsed võtsid heameelega oma kaisukarusid ja autosid kaasa ning tõid tervena tagasi ka.
 
mari 03. aprill 2002, kl 15.16
Kas keegi oskab soovitada Tartus head lasteaeda.Kas Krõll on parem kui Poku?
 
Eeva 03. aprill 2002, kl 22.58
Kui mina ütlen, et parem. On kindlasti paljusid, kes arvavad vastupidi. Kuigi "krõllis" on kindlalsti hoitud ja söödetud.Kindlasti on vanemaid, kes on "pokuga" rahul.Aga "krõll" ei laima.Ja suhtumine uutesse klientidesse on hoopis teine.Kohe tunnete kuhu olete oodatud.Muidugi on väga erinevaid inimesi, mis ühele on hea ,ei pruugi teistele meeldida.Kuigi mina sain nii aru, et rühmad komplekteeritakse kokku vastavalt vanemate töökohale ja selle kasulikkusele lasteaiale.Esimene asi, mida "poku" teada tahab on just vanemate töökoht, vastavalt sellele ilmselt ka suhtumine.Kui juhataja jutule "pokusse" lähete lootke, et tal on hea tuju.
 
Norija (tülinorija sedapuhku) 04. aprill 2002, kl 09.32
Et Krõll ei laima, ainult Krõlli kliendid laimavad?
 
Sippsikk 04. aprill 2002, kl 10.47
Selle Sanepidjaamaga on nüüd niisugune asi, et elame ju kapitalismis. Ja selle asutuse nimi on nüüd Tervisekaitsetalitus, mis müüb oma teenust. S.t. et asutuse juht peab pöörduma asutuse poole, et tulge mind kontrollima ja maksab selle teenuse eest. Vat nii.
 
Eeva 05. aprill 2002, kl 20.44
On suur vahe! Kas nimetada "peldikuks" või rääkida lihtsalt, mis muret teeb. Ma loodan, et päevakorras olnu juhtub ka ise lugema ja ehk võtab ka kuulda! Nõukogude aeg on ju ammu möödas, mis eeldas sellist suhtumist.Muud moodi mina asjale läheneda ei oska ja ei pea ka enamat vajalikuks. Ehk "hiilivad" ka lastevanemad seal pisut ringi, et vastupidist väita.
 
Anu 06. aprill 2002, kl 18.27
mina olen kuulnud just, et Midrimaa, Helika ja Kivi lasteaiad on Tartus ühed parimad.. Ei tea muidugi kas see õige on
 
tessa 14. aprill 2002, kl 11.48
Minu esimene laps käis Krõllis , see on ikka tüüpiline stagnaaegne lasteaed . Nüüd teine läheb Pokusse, koht on vähemalt juba olemas . Minu arust piisab ainult välisilme vaatlemisest, et vahet näha , missugune mänguväljak on ühes ja missugune teises .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!