Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Tüütud sõbrad vol3
 
Riina 10. aprill 2002, kl 11.59
Lisaks kõigele tahavad nad ka süüa. Trennist tulevad näljased kui hundid.
 
Ingel 10. aprill 2002, kl 12.48
See on ka,jah,üks väga ebamugav asi.Kari näljaseid lapsi.Eriti kui oled arvestanud ainult oma perega.Kui on üks-kaks last lisaks enda omadele siis olen vahel ikka pakkunud ka teistele.Aga oma tänava lastele olen ka öelnud,et palun minge nüüd õue mängima,me hakkame sööma.
Ja oma pojale olen selgeks teinud,et kui külas olles on juba näha,et teised tahavad sööma hakata siis peab viisakalt ära tulema.
 
sandra 10. aprill 2002, kl 13.02
100% nõus. Mul pole midagi nende toitmise vastu, aga võib-olla ma lihtsalt pole poes käinud tükk aega ja kapis varud väiksevõitu.
 
ylenna 10. aprill 2002, kl 14.24
Meie peres on kyll esmatähtis, et ikka lastel kõigepealt kõht täis ja siis alles enesel!Vaevalt need "tüütud "sõbrad nüüd igapäev teil söögiajaks tulevad!Kole jah, kui söövad teie toiduvarud kõik ära, no mis sõbrad need sihukesed on:)Kui lapsi rohkem, saata teise tuppa siis söögiajaks.Parem muidugi, kui teete süüa rohkem, ka ootamatutele külalistele! Koonerdamine pole kokkuhoid.No ja kui need lapsed teid tõesti vaeseks söövad, eks vahetage siis lapse "tüütuid"sõpru.irw
 
Ingel 10. aprill 2002, kl 15.09
ylenna ! Muidugi on esmatähtis,et lapsel kõht täis saaks.Ja esmatähtis,et ikka oma lastel:)Teistele lastele pakungi enese arvelt.Ja ma eelistan siiski süüa teha nii palju kui oma pere tarbeks kulub.
 
sandra 10. aprill 2002, kl 15.11
to ylenna: Kas sa lugeda oskad? on ikka suur vahe küll kui sa oled arvestanud sellega, et 3-le jätkub kodustest toiduvarudest ja ei viitsi poodi minna ja siis sajab ootamatult mingi kamp sisse.
 
uitmõtleja 10. aprill 2002, kl 16.05
Meil pole kunagi tulnud ette, et kodust toiduvaru, mis pere söögiks, sõpradega päeval hakkama oleks pandud. Klapivad omavahel, ostavad krõpse, limpsi või muud sarnast ja istuvad arvuti taga. Arvesse ei lähe muidugi oma aia õunad ja muud puuviljad, mida loomulikult pakutakse sõpradele ka.
 
saime aru:) 10. aprill 2002, kl 18.10
no saime aru - laste sõbrad on tüütud:)

meenutan enda sõpru... oi kuidas võisime tüütud olla oma vanematele ja oma tüütute sõprade vanematele:)

praegu aga tundub nagu oleks me pere tunduvalt suurem.... ja kuidagi ilus on mõelda sellele, kui tüütud me olime.

kannatame ära.
ega muud üle ei jää.
 
kersti 14. aprill 2002, kl 14.36
Minu poisil on sellega võrreldes siis küll imelikud sõbrad. Kui küsida, siis tavaliselt keegi süüa ei taha. Kui ma nad vägisi laua taha sunnin, siis üldiselt söövad, minu oma ka koos nendega. Mul nii hea meel.
 
ylenna 15. aprill 2002, kl 14.55
TO Sandra:no oskan ikka lugeda, iseasi, kas VIITSIN :)mõni siin ei viitsi isegi poes käia...
 
sandra 15. aprill 2002, kl 15.12
No ära siis VIITSI lugeda ja aru saada, milles point on:) Tahaks näha mõnd sellist perenaist, kes teeb söögi valmis, toidab oma pere ja külalised saadab selleks ajaks teise tuppa?!!!
Huvitav arusaam Sul külalislahkusest:)))))
 
ylenna 16. aprill 2002, kl 10.26
jutt käib ju "tüütutest"laste sõpradest!, mitte külalistest!Pealegi, loe hoolega, mina toidan ikkgi lastel kõhu täis.See on mõttetu vaidlus, sandra.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!